Fejk cigaret

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

Kje bi lahko kupil tisto zadevo, ki izgleda kot cigaret? Deluje (predvidevam) na kako baterijo. LP

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
382
1
18
Kransterdam
Elektronski čik
pozdrav.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Hvala. Vendar iščem dejansko samo zadevo, ki je bolj za šalo. Brez nikotina in ostalega sranja. lp

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Ko sem se prepričeval, da neham kaditi sem si tole tudi omislil. Sicer enga iz Kitajske za male denarje.
Nafilaš ga prek USB in ima notri baterijo. Natakneš še kartušo z okusom oz. nikotinom in se ti kadi. Baje je to ista megla kot v diskotekah in koncertih.
Občutek je en slab fejk od čika. Za igračkanje je en kitajc več kot dovolj za kaj resnega pa za moje pojme ni.
Imam pa dva kolega, ki sta za stalno zamenjala navadne cigarete za to.
Aja pa nobene raziskave o varnosti teh cigaret še ni.

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Tudi v pisarni za računalnikom izgleda dobro!
smile-1.gif
Je pa res, da ne bi nikoli zaupal kitajski industriji, da mi pljuča polni z neznanimi substancami...

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Hvala. Vendar iščem dejansko samo zadevo, ki je bolj za šalo. Brez nikotina in ostalega sranja. lp
ti iščeš tiste čigumnije, ki so včasih obstajali, v obliki cigareta?

I

Izbrisan uporabnik 3287

Ne. Cigumije imajo v slascicarni. V bistvu iscem cigaret, ki samo spredaj sveti (kjer naj bi bila zerjavica), nic dima, nic okusov, nic substanc. Cisto "otroska" zadeva. Lp

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
kupiš cevko take velikosti odspedaj daš eno diodo malo pobarvaš...
mogoče bi delovalo...

samo zakaj pa to rabiš?
da bi se vklopil v kadilsko družno vrejtno ne?

I

Izbrisan uporabnik 3287

Obljubo moram izpolniti. Da bi sam nekaj čaral odpade. Vem, da so to včasih prodajali. Ampak ne vem kje