Far Cry 3

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Zanima me, kako npr shraniš lok za kasneje. Sem ga kupil, pa ga sedaj na tipki L2 (PS3) ni videti za uporabo?
stupid-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Mogoč ga moreš equippat, če si ga kupil? Koliko imaš sploh slotov za orožja? Sicer pa vsa orožja te čakajo v safe house.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Zgodbo sem obrnil, ampak najboljše mi je pa osvajanje zastav oz. mest. Lok je pa najmanj zanesljivo orožje. Obvezno sem imel "na zalogi" en avtomat, sniperco z dušilcem in RPG.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Če so zaklenjeni, potam moraš iz kož narediti nove slote in potem boš lahko nosil več orožij hkrati.

Sihc

Pripravnik
7. jul 2009
58
0
6
Igra kdo multiplayer, ker imam težave z serverjem oz. sploh se ne morm povezat na server. Piše da nalaga in zgodi se ne nč? Včasih mi rata pridet v igro ampak to zna trajat, da mi uspe. Ima še kdo težavo? igram pa na ps3 in imam vse original da ne bo pomote.

Zanima me tudi kako igrate streljačine na ps3, ker eni so na multiplayer tako hitri in spretni kot sem bil ja včasih z miško na PC-ju. Ima kdo kakšen nasvet kako igrati multiplayer oz. ali obstaja kakšen vodič?

Nikakor mi jasno kako so lahko tako spretni z džojstikom pa sem probal vse živo pa še zmeri ne gre.

Sihc

Pripravnik
7. jul 2009
58
0
6
Pa misliš da ta miška deluje tako kot na računalniku? kdo se je zmislu ta controler za ps3, ki je totalna katastrofa sploh nimaš občutka kam to glupo gobico premakneš. Dokler igraš v singleplayer še nekak gre a v multiplayer ne morš prdnit saj rabim pol ure da namerim. Kapo dol tistemu ki to obvlada ampak je verjetno ne bom nikoli.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.555
10.775
113
Vseeno, čez čas se navadiš.. Lahko pa tudi da si motorični analfabet in ne gre. Na single playerju je pa ponavadi magnetic marker ki se nalepi na sovraga
wink-1.gif

Sihc

Pripravnik
7. jul 2009
58
0
6
Lej do zdaj sem obvladal vse take zadeve samo moti me pri tej gobici ki nimaš občutka al si premaknu levo ali malo vmes. Ko pa meriš nasprotnika pa enostavno ni prave hitrosti oz. nekaj časa gre počasi pol pa samo skoči maš da popizdiš.

Ni mi jasno kako so eni tako hitri v sekundi te opali ja pa strelam ko budala in nakonc mi še metkov zmanka un je pa še zmeri živ :D

Sihc

Pripravnik
7. jul 2009
58
0
6
Sej sem vse probal enostavno nič ne pali, ker so drugi prehitri in ne morm nč ali igrajo z miško ali pa sem ja [cenzura] druge opcije ni, ker po enem letu bi to že mogu obvladat.

A ti multiplayer dela pri tej igri?

Sihc

Pripravnik
7. jul 2009
58
0
6
Pa se ti nikol ne zgodi, da ne prideš v igro in da samo nalaga in nalaga? enkrat sem ga pustil pol ure pa ni prišel v igro.