Fantu ni do spolnih odnosov

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Če pa imaš problem pri pomanjkanju sexa pa me lahko preko pm ja kontaktiraš, ker sem dober po duši in rad pomagam, če je katera v težavah.
cheer.gif

Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
tudi jaz rade volje pomagam... svojega tiča posodim zastonj :D

Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kaj bi te po-fuko bejba zastonj
write.gif

Ajde, če ne bo mhmm, bom pa jaz:

alter.jpg
sami dobrotniki haha

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Upam, da veš, da biti telesno privlačna, kar praviš, da si, ni avtomatično dovolj za dober seks.

Mogoče mu je dolgčas ratalo. Vedno ene in iste poze (mogoče take, ki so tebi bolj všeč?)..., vedno ista postelja..., nehala si tangice nosit..? Vse živo ženske (ne)naredijo, pa se niti ne zavedajo.

Obleči kak minič, tangice, ali pa brez..., bodi malo nasty, drugačna... mogoče narediš kaj, kar nista že dooolgo časa...

Je pa vedno opcija, da se jezagledal v drugo..., čeprav pri 36-ih letih enkrat na teden, kaj pa vem. Mogoče niti ni tako malo.

PS: vse se vrača, vse se plača. V prejšnji vezi ti nisi hotla, zdaj pa tvoj noče.
evil.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Mislim, da je brezpredmetno, da jo že na 4ih straneh razpravljamo in ji pomagamo, če se ne javi. Torej "dejzi" povej kaj...
grin1.gif

dejzi

Zelenc'
26. jul 2009
2
0
1
Evo me!
Sem prebrala vsa vaša sporočila... HVALA ZA ODGOVOR.
Moram rečt, da sem kar presenečena nad vašimi odgovori. Nekateri ste me spravili tudi v smeh. Sem se kar dobro nasmejala
hysterical-1.gif
.
Potrjeno - da moški in ženske živimo na drugih planetih....

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
vse lepo in prav, smeh je pol zdravja. zdaj pa napisi, kako bosta resevala to naprej? kaksno je stanje?

sicer pa, ce nic ne pomaga, vrjetno ves da obstaja masturbacija, ne?
smirk-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
pomoje je tip zdej odkril, da je p*ederčina, pa si se mu zagraužala na žalost
frown-1.gif

dobro, da imaš na temu forumu tolk brezplačnih pomagalcev za to tvojo težavo..zato samo
write.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Kaj je narobe z njem, nevemo. Kaj je narobe s tabo nevemo. Komunikacija je kljuc do uspeha. Pa to nemislim komunikacijo z nami, ampak z njem.
Seveda ce zelis komunikacijo z nekom od nas, pa kar lepo prilepi sliko, pa se bo nasel junak, ki bi potesil tvoje zelje
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
sem bral samo prvo stran...
ne verjeti samo tistim ki bi vsak dan, po možnosti še to celo večkrat....se najdejo tudi tipi kot ga imaš ti, sploh ko je enkrat v bolj zrelih letih in ima še kaj drugega za misliti kot sex

pogovori se z njim.... in mu omeni željo....

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
1x na teden? nekateri bi vsak dan večkrat... 1x na eden fukajo samo reveži... daj malo življenja od sebe
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
1x na teden? nekateri bi vsak dan večkrat... 1x na eden fukajo samo reveži... daj malo življenja od sebe
smile-1.gif

Ja enkrat na teden je najbrž mišljeno za njo, s katero je že X let. Normalno pa da če vse skupaj potegne da je večkrat na teden, samo njej še ni vklopilo da drugo nabija
wink-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Veš kaj, meni se pa tud tisto s prejšnjim ne zdi normalno, da je kar naprej hotel seksat. Še bolj grozno se mi pa zdi, da je očitno zmeraj tudi dobil. Tudi če tebi ni bilo do tega.
17758-icon_confused.gif
).