Fantu ni do spolnih odnosov

dejzi

Zelenc'
26. jul 2009
2
0
1
Stara sem 26 let. Imam resnega fanta 2 leti.Fant je od mene starejši 10 let. Zadnje 6 mesecev pa imam problem za katerega ne najdem rešitve. Zato se tudi obračam na vas, da vidim še kakšno je vaše mnenje. Moj problem je v tem, da fantu zadnje čase ( 6 mesecev) ni do seksa. Seksava pribljžno 1x na teden- vendar je to moj pobuda.
V preteklosti sem imela resno zvezo (8 let), v kateri ni primanjkovalo seksa. No, proti koncu zveze se je seks kar precej zmanjšal- z moje strani. Verjetno zaradi tega, ker so med naju prišli problemi, ki jih nisva uspela rešiti. Bivšemu fantu sem bila zanimiva, seksi in privlačna celih osem let. Ko, sva se zvečer odpravljala spat me je vedno božal in namigoval na seks. Ob njem sem se počutila privlačno, lepo...
Sploh ne vem ali sem v 8 letih kdaj jaz dala pobudo za seks, saj je bil vedno pripravljen z mano seksati ne glede na to koliko je ura in kako naporen dan je bil za njim. Verjetno je šel tudi v skrajnosti- saj je bil RES vedno pripravljen. Zato sem tudi dolgo mislila, da tako pač mora biti. Fantom je skoraj vedno do seksa.
Zato sem bila kar precej presenečena, ko sem pri sedanjem fantu videla, da mu seks sploh ni pomemben. no, mogoče samo z mano ne.
Tudi jaz sem včasih govorila, da seks za uspešno vezo ni bistvenega pomene - sedaj pa vidim kako zelo sem se motila.
Vse skupaj je pripeljalo do tega, da sem zgubila kar precej samozavesti. Posebno, ko sem na netu prebirala razne forume glede seksa. Nikjer nisem našla podobnega problema kot ga imam jaz. Vedno se punce pritožujejo nad tem, da fantje nikoli nimajo dovolj...
Tako, da sem videla, da imam resen problem.

Da bi vam poskušala še bolj opisati situacijo naj vam povem, da do sedaj nisem imela nobenih problemov s fanti. Katerega koli sem hotela imeti sem ga dobila- brez velikega napora... Tako, da sklepam, da nisem tako napačna.

Povejte prosim kaj vi mislite, ali ima veza "skoraj" brez seksa še kakšno upanje ali ne? Zadnje čase veliko premišljujem, da bi vezo prekinila, saj sem v 2 letih izgubila veliko samozavesti.
Vara me sigurno ne saj sva delava v isti firmi in ga imam "skoz na očeh".

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Sit te je če te mora še na šihtu gledat....
uf-1.gif

Obesi sliko gor pa se bo že kakšen junak javil....

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik dejzi pravi:
Vara me sigurno ne saj sva delava v isti firmi in ga imam "skoz na očeh".

no to tut moja misli, da me ima skoz na očeh, pa da ti sploh ne razlagam moje zgodbe. Če pa imaš problem pri pomanjkanju sexa pa me lahko preko pm ja kontaktiraš, ker sem dober po duši in rad pomagam, če je katera v težavah.
cheer.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
žal si se na napačen forum oglasila, ker lahko pričakuješ samo odgovore kot zgornja dva

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Kaj pa naj bi napisal?

1.) naveličal se je je...
2) mogoče je kaj bolan, stres v službi, bolezen,.....
3) mogoče ima že drugo, za te zadeve
4) išao v pedere

Tole vse možne scenarije zajema
tongue-1.gif

Elaborirati se mi pa ne da.

Pelje naj ga za kakšen vikend kam, pa naj se malo potrudi....

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
auauauau rad mam fuk teme, hehe

Če noče, pač noče, smo si različni, sej si sama napisala, da te je prejšnji dobr žgal. imam tezo, če je frajer velik punc dal čez, potem se te je naveličal, v nasprotnem primeru je katolik, hehe šala, pač beden je, eni pač manj fuckajo. Povej mu, pogovorta se, v nasprotnem primeru si najd nekoga, mislim, če te trenutno stanje ubija. Ne šparat lulo.

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Joke mode on:...mogoče ma pa res rajši kranjsko klobasko k vročo žemljco!
hysterical-1.gif

Joke mode off: dej sliko da prtehtamo zakaj je tako pa da najdemo rečitev in se naposled odločiš za enga z foruma da
poservisira tvojo malenkost
redface-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Joj,dekle...ali pac alter nekoga,kar je precej bolj verjetno(kdo nov pa bi zacel s takim postom na obicnem forumu???), tule pa ne bo odgovora,nemogoce.Se najbolj posteno ti je odgovoril moj kolega,nakljucni nick penis,LOL, kaj vec pa ne gre pricakovat. Jaz vem,kaj bi,a tega ne bom pisal tule...samo prek PM oz.ZS...sicer pa ves,kaj je to,ne?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
veliko uporabnih odgovorov si dobila kaj pa sedaj? Mi boš poslala kak pm? Boš nalepila sliko, da vidimo kaj model zamuja? Vsekakor pa lule ne gre šparati
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Kot so rekli že pred mano, vzroki so lahko različni, od tega, da ni več strasti z njegove strani, do tega, da veliko dela in je pač preprosto utrujen, mogoče je v depresiji, kar sicer uspešno skriva, mogoče je druga ženska v igri, mogoče je prikrit gej, mogoče nima močno izraženega spolnega nagona...bi morala malo več in bolj pdorobno pvoedat o njem in vajinem odnosu. Aja, ti pa zgledaš ful fukabilno drugač? Ker poznam ženske, ki so se napihovale ne vem kolk, pa jih tud Slovenet ne bi...
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Otrok mu nisi omenila??? Si mogoče na višji plačilni lestvici....oz na višjem položaju od njega v službi pa ga to mori????

Nazadnje urejeno: