FANTOVSCINA

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Ker sem teden pred fantvšno staknil gips pa fajn popraskan obraz , je bila fantovšna precej mirna(tudi sicer sem želel imeti kak spomin na fantovšno ne pa black out po eni uri).
So mi pa gasilsci naredili zajebancijo "zbijanje tarče z vedrovko" (tisti ki ste gasilci že veste kako to zgleda). Seveda sem bil (in brat) že mal opita jaz držim cev un pumpa. Piksne mi ni ratalo zbit pa da se ..... So imeli marsikaj za povedat. Ko je kar nekaj litrov vode preteklo sem "znorel" in šel brcnit v piksno. Piksna je bila polna peska-ni variante da jo prebrneš s curkom vode.
Preživel sem tudi "kviz" na katerem so me hotli napit z jegrom pa se jim nisem pustil-sem se raje vina držal in raje tistega požrl dodatne pol litra ali pa kaj več. Če bi jegra bi sigurno šel jelene klicat....

B81

22. jul 2007
37.851
11.082
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Križ NE! Sem slišal za primer ko so se ga napili in bodočega ženina tepli s koprivami..... da meni kdo to naredi ga vtopim mamu mu....

To so pri nas naredili enemu, po jajcih s koprivami....
pa ko pridem k sebi, vstrelim tistega, ki je dal idejo...
Krogla je kar dobra ideja.

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Sicer ne vem, če sta anekdoti resnični, pa vendarle:
1. Bodoči ženin privezan na križ in ima zavezane oči, mu slečejo gate in ga po mednožju namažejo s soljo in potem ovco in kozo nanga spustijo........
bonk.gif

2. Bodoči ženin privezan na križ in ima zavezane oči, mu slečejo gate, že čaka možki gay-striper in ga začne oralno obdelovat
confused-1.gif
)..bljak

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pri 1. si ne predstavljam niti, da ti jajca s soljo namažejo. Imam že slabe izkušnje s parfumom, ko sem se pošprical tam doli sem mislil, da mi bo jajca odtrgalo
crazy1.gif

B81

22. jul 2007
37.851
11.082
113
Kaj pa v morski vodi?
Saj sol na koži ni škodljiva, razen, če so mu vmasirali noter kam....
grin1.gif

Oni dve varianti pa sta za odstrel.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
ksz

Zdej ste se razgovoril cist prevec, mene bolj zanima KJE oddajajo kaksno lokacijo tko za cez vikend da se ga ga bo zaplužlo, vseeno dobre ideje, teh pa tudi nam ne manjka;)

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Odkod sploh si?
V Podljubelju obstaja en tenis plac, ki ima zraven koče in le-to izdajajo za žurke. Imaš štrom, hladilnik, kuhinjo im pokrit prostor cca 60m2, zraven je balinplac. Je ravno toliko pr kraj, da ne motiš sosedov z rjovenjem in klicarjenjem jelenov Skratka, fajn plac za žurirat.
Potem imaš gostišče Pr' Smuk, kjer imajo na posodo hiško za žurke, s približno istimi karakteristikami, kot prejšnja lokacija.
edit: imaš tudi varianto najem zunanje savne z žurplacom v gostišču Koren na Ljubelju
To je okolica Tržiča. Verjetno bi lažje dobil kak pameten nasvet, če bi izrazil vsaj približno želeno lokacijo...

Nazadnje urejeno:

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
No za takole izjavo si bi pa clovek ze pir zasluzu. Iz Skofje Loke, nismo ravno prostorsko omejeni na gorenjski konec, ampak ze te lokacije ki jih omenjas bi znale bit uredu. Še le-teh!
cheer.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Bližje tebi je že v Besnici, imaš dva travnika nad ribogojnico, oba imata pokrite prostore, hladilnike, štrom, roštilj, fuzbalplac itd, sta sredi gmajne, potok v bližini...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
a to je tam kjer je bil sux piknik?

Sicer pa razmislite o prevozu zjutraj oziroma spanju na licu mesta. KOliko vas bo sposobnih voziti po končani fantovščini 50+km?

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Ne, tisto, kjer je bil sux piknik je v Besnici, ampak prej. Tale dva placa sta kak km naprej in dejansko v gmajni.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Vem za smrtni izid zaradi križa, tko da ne serite s tem. Fantovščina nej bo neki v takem smislu, kar je on počel v življenju. En električar je mogu nosit okoli nekaj od dalnovodov. Se mi zdi da tista keramika za zaščito in je zadeva kar težka. In je nosil od postojanke do postojanke in pil vmes. En bivši tekač na smučeh je imel na nogah ene stare lesene dilce in je s tistim trogal po asfaltu in imel vmes postojanke. Bodit inovativni in ne prekruti. Nej mu ostane fantovščina v nekem lepem spominu, ne pa da se skor zastrupi z alkoholom in ubije.

evo nekako takole smo mi preživeli to sobtono noč.... mogoče je nekdo bral alter (pa ne jaz)

lesene dilce za smučanje, namesto križa 25 kg maltita privezanega z gurtnami na ramo (kot ruzak na hrbtu), kopanje luknje z lopato in krampom brez šrila....

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
V soboto je bil ob glavni cesti pred OMV v Škofji Loki eden zalepljen na kandelaber.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Heh, da so ga "kolegi" lahko gledali iz kafane na OMV. Take fore so meni brezvezne. Mi smo imeli bolj normalne. Flikanje kolesarske gume, ter vožnja par km v klanec brez sedeža, smučanje po travi, ker je dipl. štromar, je mogu še neki zvezat. Aja pa rojeval je tud, ker je žena noseča.
smile-1.gif