FANTOVSCINA

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Lep pozdrav!

Moj najbolsi prijatelj se bo v kratkem porocil, se preden pa stopi v zakonski stan bo pripravil fantovscino. Nepodkovan in neveden se je obrnil name in jaz na vas.

Vsaka informacija bi bila dobrodosla, predvsem pa me zanima ce poznate koga ki oddaja kaksen vikend ali prostor kjer bi celo zadevo izpeljali in bi se dalo tam tudi prespati.

lp,

Matej

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Manjkajo osnovni parametri.
grims-1.gif

Kdaj se bo "veselica" dogajala, kje naj bi se dogajala in za koliko ljudi. Brez teh podatkov je iluzorno pričakovati ponudbo ali informacijo o vikendu ali prostoru v najem.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.816
555
113
42
povsod malo
Nekaj nasvetov kaj NE naredit
1. Če ga boste privezal na kriz ga ne pozabt odvezat ko boste spil prvo rundo, da ne tako kot je bilo pri nas ko je revež visel celo uro na križu in se je začel dret in je ena klicala policijo so bli drugač prijazni lahko pa bi dobili kazen.
2. Nobena ga ne sme ugriznt v vrat, da se mu ne bo poznal love bite
grin1.gif

3. Ne pripeljat lepih prijateljic/punc ker bo revež čisto zbega.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Datum je 20.09.08 sestankovalo naj bi okoli petnajst ljudi - dogajalo pa se bo v Sloveniji
wink-1.gif

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
bo pripravil fantovscino. Nepodkovan in neveden se je obrnil name in jaz na vas.

Hmm, fantovščino pripravite vi njemu in ne obratno.

Križ je krut in outdated, mi smo se raje odločili za betonsko kuglo. Uporabili smo košarkarsko žogo, zadeva je imela cca 15 kil.

Kakšnih deklic nismo rihtali, bo imel že eno babo dovolj
tongue-1.gif

Smo pa modela najprej doma ugrabili, ga zvezanega in "slepega" odpeljali na lokacijo, potem pa veliko alkohola in kviz iz njegovega življenja. Kaj ekstra nismo pripravljali, je bil še eden žur več, ampak brez žensk. Smo bili pa dovolj velika atrakcija, da so se tudi deklice lepile na nas, tako da če bi bila volja, bi bila tudi akcija.

kugla.png

Floki

Guru
6. sep 2007
10.136
3.192
113
na zadnji na kateri sem bil je bil revež cel dan privezan na križu oz. je z njim hodil naokoli, pa samo radensko je moral piti, to ga je najbolj bolelo

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Nekaj nasvetov kaj NE naredit
1. Če ga boste privezal na kriz ga ne pozabt odvezat ko boste spil prvo rundo, da ne tako kot je bilo pri nas ko je revež visel celo uro na križu in se je začel dret in je ena klicala policijo so bli drugač prijazni lahko pa bi dobili kazen.
2. Nobena ga ne sme ugriznt v vrat, da se mu ne bo poznal love bite
grin1.gif

3. Ne pripeljat lepih prijateljic/punc ker bo revež čisto zbega.

rolleyes-1.gif

Babe na fantovščini nimajo kej iskat!
Fantovščina je zato, da se fant dostojno poslovi od samskega stanu in popivanja s kolegi, ker mu bo baba to vse itak pobrala. Da bi mu pa še na takem eventu pire in šnopse štela...
uf-1.gif

Sicer pa ena telesna kazen mora biti. Ali prenašanje križa, ali žaganje hloda s skrhano lokarco (pač, prej mu date en siporex cegu za prežagat, nato pa hlod
evil.gif
), ali tepež z valjarjem po riti (sam ne mu kolka polomit), če ma "dober" posluh, naj poje karaoke... Pri vsej stvari je najbolj važno, da je v hordi podivjanih mladcev vsaj en približno inteligenten, da stvar ne uide prek vseh meja, ker se največ pizdarij (nesreč) pripeti ravno pri traparijah.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Pri vsej stvari je najbolj važno, da je v hordi podivjanih mladcev vsaj en približno inteligenten, da stvar ne uide prek vseh meja, ker se največ pizdarij (nesreč) pripeti ravno pri traparijah.

Se strinjam, najboljše je, da je to nekdo, ki ne bo pil (recimo reče, da vozi), ker znajo te zadeve krepko predaleč it in niso redki primeri, ko kdo pristane v bolnišnici, tudi poroke so že bile odpovedane zaradi stvari, ki so se dogajale.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Jap, vem za primer ko so imeli tipa privezanega na križ in ga postavili pokonci ob zid gostilne pa se je prevrnil.
bonk.gif

Končal je na urgenci...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Tudi jaz se s križem ne bi preveč "šopiril".

Zelo oseben primer: znancu je na fantovščini na glavo padel križ, ki ga je sam naredil za prijatelja. Zdaj je revež, po cesti pa hodi z belo palico. To kaj pove?

V glavnem, bolje krogla okrog noge ...

lp

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
41
Vem za smrtni izid zaradi križa, tko da ne serite s tem. Fantovščina nej bo neki v takem smislu, kar je on počel v življenju. En električar je mogu nosit okoli nekaj od dalnovodov. Se mi zdi da tista keramika za zaščito in je zadeva kar težka. In je nosil od postojanke do postojanke in pil vmes. En bivši tekač na smučeh je imel na nogah ene stare lesene dilce in je s tistim trogal po asfaltu in imel vmes postojanke. Bodit inovativni in ne prekruti. Nej mu ostane fantovščina v nekem lepem spominu, ne pa da se skor zastrupi z alkoholom in ubije.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Križ NE! Sem slišal za primer ko so se ga napili in bodočega ženina tepli s koprivami..... da meni kdo to naredi ga vtopim mamu mu....

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Citat:
Uporabnik prjatu pravi:
Križ je krut in outdated, mi smo se raje odločili za betonsko kuglo.
kugla.png

Tele križi in kugle so meni čisto mimo. Pripravite mu kako zabavno stvar (tisto žaganje je recimo že ena taka), da se je bo z veseljem spominjal. Ne pa da se na žurki, s katero bi se moral DOSTOJNO poslovit od samskega stanu, tvoji najboljši prijatelji izživljajo nad tabo. Klinc pa taki prijatelji.

Tudi sam sem slišal že za ničkoliko neuspešnih in celo ponesrečenih križanj, ampak se ljudje iz tega očitno še vedno niso nič naučili.

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Eh, kakor vzameš. Tale kugla ni bila nobeno mučenje, mišljena je bila kot štos in tako jo je tudi vzel, je bilo veliko smeha. Lajko se je normalno premikal, pa tudi dovolj hrusta je, da mu ni bilo v nevemkakšno breme. Po opravljenem kvizu je prejel diplomo in ključ.

Cela zadeva je bila pripravljena kot scenosled štosov in je bil naš "nesrečnik" na koncu zelo zadovoljen, fino smo se zabavali in to je bilo to.

Kot sem že napisal, proti križu in podobnem smo bili tudi mi, potrebno se je zabavati.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Tale "kugla" je enega fajn poškodovala.

Ko je fajn pijan šel scat na en rob griča, mu je kugla ušla po bregu navzdol, on pa za njo. Kaj mu je delalo z nogo, si pa predstavljajte.

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Se strinjam, zna bit nevarno. Ne vem, smo že malo starejši in smo pazili drug na drugega, objestnosti in podobnega ni bilo, poleg tega pa se dovolj dobro poznamo, so bile reakcije pričakovane.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Jst nosu križ
jezen.gif
. če je to urejeno ni panike. Še vedno mam raje križ, kot kake koprive al pa kako striptizeto.
No mi je zet govoru, da se je v okolici Šentjerneja (nisem ziher), nekoč eden, s križem prevrnil v potok. Kaj je sledilo veste, ker so pozabli na njega.
roza.gif

Križ je zakon, če je le eden zraven. TREZEN

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Kot je rekel smoukar, za kaj takega ni panike, če se pazi kako in kaj. Če nimaš pa nič v glavi, pa je nesreča res lahko hitro blizu.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Bolj varno bo, da ga vozite okoli v prikolici za kake prašiče ali kaj podobnega. Postojanke so seveda pred vsako gostilno, on pa naj malo trpi v kletki
grin1.gif