Fantovščina

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Zakaj se sili s fantovščino, če nima koga povabit. Saj ne bo prvi, ki se je poročil brez...

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Sem ti poslal hanzi, hvala! Drgač pa ne, nimam namena ga napit in neke križe ukol vlačit pa...čist tko bi mal rad, da je kak štos, če bo čas in pa pravi trenutek, kaj pa veš, lah pa da bo žur
smile-1.gif

beda je edino to, da je tak vreme, ker tam se ne moreš dat nikamor. Ok, sej imaš pokrit piknik prostor, sam ni ravno velik(no nevem koliko vas pride :p ) drugače pa imaš samo še eno sobco v koči, ki pa tut ni velika
rolleyes-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ja seveda drugače bi bilo sumljivo, če eden nebi (zdraven tega potem mogoče sploh pogrutnali nebi). no lahko bi eden kokjtajle mešal in bi bilo samo v pijači...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja v skornjih...naj bi tip postal invalid...sam sej ves...lahko tudi da gre za urbani mit

To je res. Punca ga je potem pustila, on pa je čez čas tudi umrl (menda zaradi posledic zastrupitve, ker so prepozno amputirali noge).

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja v skornjih...naj bi tip postal invalid...sam sej ves...lahko tudi da gre za urbani mit

To je res. Punca ga je potem pustila, on pa je čez čas tudi umrl (menda zaradi posledic zastrupitve, ker so prepozno amputirali noge).

in kje je to bilo

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Urbani mit. so enkrat na radio ravno tole štorijo prverjali in je blo enih 100 variant - pa še noben od anketiranih človeka ni poznal, vsi so poznali nekoga ki pozna nekoga ki .....
Je pa resnična zgodba tipa (ga osebno poznam), ki so ga nabitega kot kanto privezat na križ pa jim je z že zvezanimi rokami spizdil po enem bregu navzdol in padel po nekih skalah. Na srečo ni bilo hujšega, samo vse sprednje zobe si je polomil ...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

daj na mythbusters če je možno. če purpen ustvari dovolj pritiska, da bi prekinil krvavitev. po moje ne...

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Tud pri nas so enga privezal na križ in križ postavili na breg potoka, ostal so se šli mal pokrepčat v kočo, ko so prišli nazaj križ ni več stal ampak je ležal čez potok - sreča je bila se je naslonil na jelšo ki je rasla postrani - bodoči ženin je bil pa tolk nažgan, da se ni zavedal da je bil z glavo cca 20 cm nad vodo in je verjel šele ko so mu kasneje kazal slike.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.069
113
pri taščici
Lani predlani? So se fantje s kiperco prevrnil v rondoju nekje v skofji loki oziroma okolici.... Na srečo nič hujšega, lahko pa bi imeli....

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Purpen je jeba. Mojemu fotru se je zadnjič posušil na roki in je dobil "opekline". Si je mogo roko delno pobrit, da je vse dol dobil, pa še kraste so mu ostale kaki tedn.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
To s purpenom lahko potrdim tudi jaz.

Poletje, kratki rokavi in flikanje lukenj na stropu. Isto, kot če bi se opekel.
uf-1.gif

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
325
118
43
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Lani predlani? So se fantje s kiperco prevrnil v rondoju nekje v skofji loki oziroma okolici.... Na srečo nič hujšega, lahko pa bi imeli....

v krožnem v Gorenji vasi, vsi so bili malo poškodovani samo ženinu ni bilo nič ker je bil v kletki.
čez en teden so imeli pa že ponovitev ker prva ni uspela, pa je bilo treba tudi 3 peljati na izpiranje
grin1.gif

sem se peljal mimo ko je eden koma skakal po cesti z roko v gipsu še od prvega poskusa
hysterical-1.gif

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
325
118
43
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

kolikor jaz vem je bilo to v Idriji in še manj kot eno leto nazaj, ker je to prijatelju povedala ena dohtarica, ko je bil na pregledu!?
menda naj bi mu morali amputirati obe nogi, drugega pa nisem nič slišal...

disc

Guru
4. feb 2011
2.459
586
113
Jes sem za isto zgodbo slišu,da je bilo na dolenskem koncu. Tko,da bo tko kukr je Romzi reku, najbrž urbani mit
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.069
113
pri taščici
Ali pa zadnji modni hit na fantovščini in bo na osnovi te teme še kak mulo preveril urbani mit na prijatelju.
Jaz bi mu pred tem malo purpena dal na kavo namesto smetane, pa naj ga hitro poje.

Nazadnje urejeno: