Fantovščina - kolo (ne)sreče

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
suzica ti boš moj rokovnik.... očitno si svetovljan in prebereš vse kar napišem
grem in to dvakrat v dva različna domova.
dopoldne na tekmovanje, zvečer na fantovščino. glede na vremensko napoved bo v garaži GD

Hanzk šuti--sada ja pričam
hysterical-1.gif

zato sem rekel, ker zgleda da si se mal zajebal ker si piknik na pss odjavil... jst bom pa šel...pa keramičar bo tam... pa nič ne ve... pa mu bom račun izstavil
grims-1.gif
suza ne zaboravi nikada, nikada, nikada.

a ti hanzk si mi glup, ostaješ kod kuče---izbegla ti bude priča stolječa--jao jao-- ti si mi glup opasno
evil.gif

Aja pa še to ...

Če na fantofčni ne nosiš križa in nisi ves pokozlan od vina in nsi poscan in nisi posran nisi vreden svoje bodoče žene...

Moraš dat vse od sebe
hysterical-1.gif
To je istina--majke mi

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.170
-8.760
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:

Če na fantofčni ne nosiš križa in nisi ves pokozlan od vina in nsi poscan in nisi posran nisi vreden svoje bodoče žene...

Moraš dat vse od sebe
hysterical-1.gif
To je istina--majke mi
Pri zaostalih, degeneriranih papkih v xy vukojebinah mogoče res
smirk-1.gif

Idiotski kmetavzarji ste pozabili, da je smisel fantovščine zadnja fešta pred poroko. Ne pa idiotsko mučenje, napijanje ter jebanje v glavo bodočega ženina preko vseh mej dobrega okusa.
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.374
7.104
113
pri taščici
Suzi;
sedaj tudi keramicar ve da prides. Zna biti da bo vas piknik bolj pester kot pa nasa fantovscina. Ocitno so se tisti fanti v Goerenji vasi res dobro zabaval. Baje je nekdo kar KO fasal, za slab solski razred je pa dohtarje klicalo. Jaz sem ze dovolj dohtarjev spoznal, jih se vedno spoznavam, me ne mika da jih se dodatno.

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Kakšno kolo nesreče? To je tudi že pase.

Aja... pa kakšno si je to teto najdu, da se upa podpisat, čeprav se že v fantovščino vtika. Le kakšno copato bo poizkusila narediti iz njega po podpisu !?

Za nas, ki smo do sedaj v glavnem slači babe po rokah vrtel je kolo nesreče nekaj čisto novega
cheer.gif

Sej več, starejši kot si bolj pašejo umirjene zadeve.

Hja: Slovenski pregovor pravi: Kakor si boš postlal, tako boš spal...jaz zato še vedno posteljnino izbiram
wink-1.gif