Fantek je!

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ma ja, sem silvestrovala z dvema iz švedske, gor je že zdavnaj red, vsak ve, kaj ga čaka, kaj mora plačat, kaj mu pripada. In tako je lažje živet kot pa med samimi lopovi (joj guspa, a zdej ste se pa na nas tamale spravli, mi komaj folgamo, k je država taka pa taka, tisti gliser na morju, k smo ga dal v olajšave mamo pa za promocijo, stranke vozmo mal naokol, veste...itditd...) ah ja, sej enkrat bo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Sam pa si kokoš...

Pr nas za 2 dni naprej niti ne ves kaksen bo zakon!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Prosim, prosim, naj se v 2014 čimbolj drži domačega ognjišča in naivne žene in naj da vsem ostalim MIR, tako zelo zaželjen božiæni mir.
p.s.
ampak ta starejši mu pa RES ni prav nič podoben, ta mlajši pa zgleda bolj kolina, se opravičujem, ampak to je moj prvi ženski vtis.
rolleyes-1.gif

To je tvoj prvi primitivni vtis.
crazy1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Zafrustrirana baba pač....

Sam da pa Janezu zavida toooooolk mora bit pa res bad....raje posipat z
roza.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Jaz pa si v 2014 najbolj želim, da bi ljudstvo vseh barv vestno plačevalo davke, da bom imela v sluzbi mir. Upanje sta mi že navsezgodaj danes pižgala Hanzi in Alkoholik, kajti njuna prva misel letos je bila, da morta it delat, da bosta lahk davke plačvala.

kaj pa ti hudiča " delaš" da bi rada še v službi mela mir
confused-1.gif
delaš pa sem ti dal pod narekovaj.

pozdrav.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.283
7.053
113
pri taščici
Če bomo vsi plačevali davke bo imela mamca mir v službi. Praviloma bi morala potem ostati brez službe, saj ne bi imela več dela v službi.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Če bomo vsi plačevali davke bo imela mamca mir v službi. Praviloma bi morala potem ostati brez službe, saj ne bi imela več dela v službi.

Ne, morala se bo ukvarjati ali se pravilno porablja davkoplačevalski denar. Oziroma tako bi bilo pravilno, kaznovati porabnike davkoplačevalskega denarja za nepravilno ali preveč porabljena sredstva.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Zanimive so te kameleonske preobrazbe starih komunistov.

Vse po PS-u RKC; cerkevna poroka, jaslice itn...

Včasih pa življenje na koruzi in nezakonski otroci...