FANTEC MWiD25

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.664
29
48
58
Horjul
Kaj pravite o tej napravi klik, Uporabljati jo mislim za shranjevanje slik z mobitela, ker je prenosni, sam ne vem al mora biti na tvojem domačem omrežju al je lahko na kateremkoli drugem omrežju?
Predvsem me zanima, zakaj je tolikšna razlika v hitrosti napram tem, pa oba imata USB 3.0?

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
po moje, bi to moglo delat tudi sredi puščave.
wifi povezava se vrjetno vzpostavi direkt med diskom in telefonom.

disk datatanki pa vbistvu niso nikol nekak prov zaživel, ker so jih spominske kartice prehitele.
Pred leti, sem tudi sam razmišljal o njemu, vendar je bila cena spominskih kartic tolk nižja, da se je bolj splačalo kupt več kartic.

Če ti tole pade po tleh, moreš imet zlo velke veze pri onih gor, da boš lahko rešil slike. bi blo boljš ssd disk vgradit.

to rabiš za na potovanje al kaj? Nekateri pametni telefoni omogočajo priklop usb ključka, pa lahko na dopustu s tem veliko bolj varno rešiš.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.664
29
48
58
Horjul
Ja v glavnem bo za na potovanje. Bo zraven samo v torbici al v ruzaku. Mam sedaj doma 3,5", pa mi je mal tu mač tist napajalnik vlačt s sabo, pa nerodno je vse skupaj, pa sem mal na tole pomislil, ker sem ravno nekje zasledil. Fino bi blo, ker vse dela brez kabla. Kaj je pri SSD-ju lažje reševat probleme kot pri HDD-ju? Če pa želim zamenjat z SSD-jem bi pa za to ceno HDD-ja dobil samo 120Gb.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ssd nima fizičnih delov. vbistvu je "isto" kot usb ključek.

Pa sej za na dopust ne rabiš 1TB prostora.

usb ključek pa kablček, še vedno zasede manj kot bilokak disk, pa tudi cenovno je pol manj.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.664
29
48
58
Horjul
Bo kot vidim še mal za razmislit.

P.S. Po drugi strani mamo pa že tko mal cajta al pa lenobe, potem doma prenašat iz ključka na trdi disk.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
P.S. Po drugi strani mamo pa že tko mal cajta al pa lenobe, potem doma prenašat iz ključka na trdi disk.

ti misliš potem 1TB edinega backupa slik prenašat s seboj na dopustu
confused-1.gif

Ta disk je namenjen, da na dopustu delaš dnevni backup (original je še vedno na telefonu), doma pa s tega diska preneseš na pravi backup disk.

Ko si omenjal hitrosti, tist podatek je za usb prenos. Kako hitro bo letelo preko wifi je pa odvisno od tvojga telefona in kontrolerja v disku.
Tko čez palec bi rekel, da mi med dvema telefonoma prenaša 1MB/s