Falil srno za mišji k..!!

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Porka svet.....moj kolega jo je zbil v polno.....jo je raztrgalo na pol......če jo skineš in da je ni odprlo...potem je dobra..ma če ji odpre trebuh in ji razmeče organe ..potem jo pustiš tam...TISTO meso ni za pojest....tako so rekli tisti ki se spoznajo ,ker jaz se ne :D

Pa srne in srnjaki so majhni.....problem so košute in jeleni ker so ogromni.

E, točno to. Vsaj nekaj profitiraš iz nesreče.
Tistemu pa ki se zagabi odirat srno in pripravit meso, pa pokliče znanca mesarja, da ti to zritha. Lahko tudi lova, ampak mora biti res dober prijatelj, da ti ne začne komplicirat.

Profitiraš od nesreče ? Mislim da nič....avto totalka....šofer pa u klinični.....to je kot da se zaletiš v zid...........je enkrat en tip skinu jelena pa kot ga je zadel v noge se je jelen zvrnil na bok na pokrov motorja in skozi prednjo šipo je šoferja z rogovi preluknjal.Se je jelen še lepo pobral in pobegnil...so ga našli potem par kilometrov naprej...jelena mislim.

Je kdo videl jelena ko ti skoči pred avto?Jaz sem ga videl 30 m pred sabo kako je z enim skokom preletel celo širino ceste (lokalne).
Pa dobro....
uf-1.gif

Eno je jelen, drugo je srna. Jelen ima preko 100 kg, srna pa 30 kg. Če jelena nabašeš je kot da bi povozil kravo.......
Tematika teče o nesreči s srno. Tako da ne bi pisal o porfitu iz nesreče

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Sam mislim, da sem izkoristi kar sem imel bonusa s srnami. Zadnjikrat še sam ne vem kaj je srna mislila tam ob cesti. Če bi naredila samo še 10cm, bi bila zabava. Bilo je že zvečer, umirjena dinamika z enim avtomobilčkom proti domu. Na ravnini prehitiva vozilo pred nama in sledi levi ovinek. Avto rahlo trzne, jaz debelo gledam kaj se gre. On z zasenčenimi, jaz pa tudi, tako da sploh nisem videl zakaj trza neki
smile-1.gif
itak je to začudenj prišlo šele za mano. Pogledam vzratno, a jo bo odnesel tudi zadnji, al bo masaker. Vsi trije imeli srečo, jaz pa izkoristil še zadnjega jokerja.

Ma a ni letos velik tega?

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
BTW, povečan povoz divjadi na cestah, je pokazatelj preštevilčnosti divjadi na določenem območju.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Vceraj na lokalni regionalni cesti Kranj - Ljubljana ista zgodba. Dobro samo, da ni bilo nikogar za mano... Potem pa se na "poljski" poti proti Bregu mimo vojasnice.
rolleyes-1.gif
Je treba biti kar previden...

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
srn sem povozil že sigurno kakih 5 če ne več.
ena pa mi je naredila totalno škodo ,( luč, blatnik, havba, ogledalo, vetrobransko steklo, streha, zadnja havba, zadnja luč), zadel sem jo točno takrat ko je bila v zraku. Nato pa jo je odbilo še v avto ki je vozil za mano... šofer je bil tako srečen da jo dobil na svojo havbo še skoraj pripravljeno pečenko
hysterical-1.gif