Pa dobro....Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Porka svet.....moj kolega jo je zbil v polno.....jo je raztrgalo na pol......če jo skineš in da je ni odprlo...potem je dobra..ma če ji odpre trebuh in ji razmeče organe ..potem jo pustiš tam...TISTO meso ni za pojest....tako so rekli tisti ki se spoznajo ,ker jaz se ne
Pa srne in srnjaki so majhni.....problem so košute in jeleni ker so ogromni.
E, točno to. Vsaj nekaj profitiraš iz nesreče.
Tistemu pa ki se zagabi odirat srno in pripravit meso, pa pokliče znanca mesarja, da ti to zritha. Lahko tudi lova, ampak mora biti res dober prijatelj, da ti ne začne komplicirat.
Profitiraš od nesreče ? Mislim da nič....avto totalka....šofer pa u klinični.....to je kot da se zaletiš v zid...........je enkrat en tip skinu jelena pa kot ga je zadel v noge se je jelen zvrnil na bok na pokrov motorja in skozi prednjo šipo je šoferja z rogovi preluknjal.Se je jelen še lepo pobral in pobegnil...so ga našli potem par kilometrov naprej...jelena mislim.
Je kdo videl jelena ko ti skoči pred avto?Jaz sem ga videl 30 m pred sabo kako je z enim skokom preletel celo širino ceste (lokalne).
Eno je jelen, drugo je srna. Jelen ima preko 100 kg, srna pa 30 kg. Če jelena nabašeš je kot da bi povozil kravo.......
Tematika teče o nesreči s srno. Tako da ne bi pisal o porfitu iz nesreče