Facebook

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Samo eno vprašanje. Sicer ne vem kakšni osebni podatki se prikažejo tam gor, ampak jest glih ne bi deliv svojih osebnih podatkov kr z enim, ki ga ne poznam.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz sem ti dala wedding proposal. A si dal na ignore, pubec moj?
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Facebook meni osebno ni všeč. Preveč zakomplicirano.

Dosti bolj pri srcu mi je www.myspace.com

Na MySpace-u deluje vse skupaj dosti bolj živo, pa tudi lažje se znajdeš

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Nisem gor in me tut b.k. a zarad tega obstajam, al pa ne. Niti ne vem, kaj je to, kje je to, zakaj je to itd, ampak imam dost RL stikov in ne rabim še mrežnih težakov (je že navadnih dost).

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Niso fuknjene funkcije facebooka, na žalost so fuknjeni naši kolegi, ki nam to pošiljajo. Se da iz teh request fino ugotoviti, na kateri stopnji je kak tvoj kolega.
stupid-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Če bi jih videl še 6000 na bivšem forumu...
grin1.gif

Z obeh forumov me pozna kar nekaj ljudi in menim, da je to dovolj. Da bi pa bušmanin vedel, z imenom, priimkom, sliko itd, kje, kaj zakaj srfam po netu, mi pa ni do tega. Že brez fejsbuka vse vejo od nas, s tem pa že preveč.
smirk-1.gif

IMHO

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Paranoja?
grims-1.gif

Če bi bil bušmaninu dovolj zanimiv ne bi blo nobene potrebe, da bi se z imenom in priimkom na kaki strani pojavil, ker si že s tem, ko si nadrkal 7000 postov na dveh forumih svetlobna leta od anonimnosti.

Facebook pa meni služi predvsem zato, da ponovno navežem kak izgubljen stik z bivšimi sošolci, kolegi, znanci ...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Facebook pa meni služi predvsem zato, da ponovno navežem kak izgubljen stik z bivšimi sošolci, kolegi, znanci ...

tebi sluzi s tem, ti pa facebooku $
grin1.gif

vcasih so ljudem vsaj placali za to, da so lahko uporabljali njihove osebne podatke. zdaj pa jih sami dajemo zastonj!
bonk.gif

folk, preberite si malo vec o teh zadevah no...
crazy1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Kljub temu sem še vedno dekca xy, ne pa dekca A...B...c...
Naj se še malo sami pomatrajo.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Najboljše bi blo ugasnit comp. in fuknit kišto iz 5. nadstropja pol pa se s konzervami v klet zaklenit.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Tudi jaz gor, pa je kr neki. Čeprav včasih paše firbcat in ugotoviš zanimive prijateljske povezave ...

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Paranoja?
grims-1.gif

Če bi bil bušmaninu dovolj zanimiv ne bi blo nobene potrebe, da bi se z imenom in priimkom na kaki strani pojavil, ker si že s tem, ko si nadrkal 7000 postov na dveh forumih svetlobna leta od anonimnosti.

Se pravi se mi ne splača registrirati ker...

- sošolcev nimam že +10let
- me ne zanima kakšne hobije imajo drugi
- ne iščem ženske
- nimam časa se še s tem ukvarjat
- še za RL stvari mi zmankuje časa

ali je to stvar kjer pač moraš biti prijavljen pa čeprav bi želel ostati koliko toliko anonimen, kar pa žal več ni mogoče pri teh parih postih katere sem spisal na internetnih forumih.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Evo, pa sem se še jaz prijavil na Facebook.. na Myspacu sem pa že kar nekaj časa. Kdo bi rad bil moj prijatelj?
tongue-1.gif