Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na FB me želi dodat nekdo iz rane mladosti z katerim nebi ravno delil vsega kar imam na FB, obstaja kakšna funkcija, da samo pred določenimi vsebami skrijem vse pretekle poste na zidu ter slike?
Bi ga pa vseeno rad sprejel, da ne izpadem mona.
Dokler ga ne sprejmeš ne moreš njega označit v svojih objavah da jih ne vidi čeprav je tvoj FB kolega. Delo z vsako objavo posebej. In če imas vsak dan 79 objav boš imel dela vsaj 2 leti da urediš da tvoj novopečeni FB prjatu ne bo videl koliko si ga sral po FB in nategoval folk.
Dokler ga ne sprejmeš ne moreš njega označit v svojih objavah da jih ne vidi čeprav je tvoj FB kolega. Delo z vsako objavo posebej. In če imas vsak dan 79 objav boš imel dela vsaj 2 leti da urediš da tvoj novopečeni FB prjatu ne bo videl koliko si ga sral po FB in nategoval folk.
Pa ne...1x sem se hotu lotit tega na FB kdo lahko kaj vidi pa kdo ne... In hitro ugotoviš da bi moral skoraj za vsakega posebaj pravila nastavljat... In je tko da se tako kot sem zgoraj napisal še najhitreje naredi...
Sorry če nič ne vidiš kaj objavlam na wallu Sam tok da veš da te konstantno šimfamo
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.