Facebook mi zablokira tablico

primo

Pripravnik
4. maj 2010
61
0
6
Koper
Imam tablico Asus Memopad HD7 ( Android 4.2.2) . Ko odprem Facebook mi popolnoma zablokira tablico, da jo moram resetirat. Vsa leta do sedaj je delalo normalno. Najprej se je začelo, da ko sem odprl facebook, mi je javilo, da je prišlo do nenavadne napake in ni hotelo odpreti programa. Izbrisal sem Facebook in naložil eno starejšo verzijo, isključil posodabljanje in je teden dni delalo v redu. Nato se je ponovila napaka. Nato sem tablico nastavil na tovarniške nastavitve. ( Hard reset). Naložil najnovejši Facebook in je delalo par ur in potem konec. Zdaj ko odprem Facebook mi brez opozorila zablokira tablico. Mi lahko kdo da kakšen nasvet. Hvala in lep pozdrav!

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.006
-1.288
113
Koliko prostora pa ti je še ostalo? Če je premalo, izbriši kako drugo aplikacijo.
smile-1.gif

primo

Pripravnik
4. maj 2010
61
0
6
Koper
Mislim, da ne more bit problem v spominu. Do sedaj je vsa leta delalo in sem imel veliko programov inštaliranih, Kot sem rekel,.sem naredil tudi Hard reset in razen Facebooka nisem še nič naložil. Sedaj imam prostora še 10 GB.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mogoče počakaj do naslednjega updejta fb-ja
moji mami se podobno zgodi občasno. oz njej zašteka samo fb app na telefonu. ostalo dela.
mislim, da ima isti verzijo androida.
načeloma je pomagalo brisanje cache-a od fb in restart telefona.

lahko dolgo dela brez težav, potem pa v kakek kratkem obdboju pa zafrkava.