Facebook klepet?

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Rabim enega Facebook majstra
smile-1.gif

Kako se vklopi prikaz online friendsov na levi strani Facebook okna? (Slika spodaj)

En starejši kolega (50+) ima dva FB profila, na enem profilu ima prikazano tako kot je na sliki spodaj, na drugem profilu pa tega ni ...

torej kako to naštimat? kje so nastavitve o tem?
Pol ure sem brskal pa mu nisem uspel to naštimat ...

Hvala za namig
smile-1.gif

1621788-fb.jpg

Priponke

• 1621788-fb.jpg
    1621788-fb.jpg
    48 KB · Ogledi: 197

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.811
389
83
Vipavska dolina
Mogoče malce "neumno" vprašanje, nisem ravno dobro razumel kaj je v bistvu problem...
A mu klepet prikazuje v stolpcu na desni strani ekrana? Če ja, greš tam spodaj in klikneš skrij stranski stolpec in potem se prikažejo prijatelji za klepet tako kot je označeno na tvoji sliki.

Gox

24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
V bistvu ima stolpec samo na desni ... v dveh oblikah, al je čez cel desni rob ekrana, ali pa minimiziran.

V obeh primerih pa mu na levi strani ne prikazuje prijateljev na klepetu.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Širino okna brskalnika zmanjšuj, dokler se ti chat ne prestavi levo, upam da je to kar iščeš
smile-1.gif

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Bom kar tu vprašal... Vem da sem včasih kliknil v levem stolpcu photos (al je blo pictures mislim da pod apps) in mi je prikazalo samo prispevke, ki vsebujejo slike. Sedaj so nekaj spreminjali in če kliknem photos v levem stolpcu pridem samo do svojih slik... Se da kako ta prikaz prispevkov samo z slikami nazaj dobit?

Gox

24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Širino okna brskalnika zmanjšuj, dokler se ti chat ne prestavi levo, upam da je to kar iščeš
smile-1.gif

Ni še ratalo ... pri meni dela vse kot treba ..če zaprem stolpec klepeta na desni, se na levi pokažejo kvadratki s slikami prijateljev ...

Pri kolegu pa nič ... je vedno klepet samo na desni strani, al veliko okno, al pomanjšano ...na levi nič ...

zanimivo je tudi to da ima še en profil, pa mu v tistem profilu prikazuje tako kot želi ..v tem drugem profilu pa ne .. zato zgleda je še kje kakšna nastavitev ...