F1 sezona 2025

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.205
2.412
113
Jaz ne govorim o naslovih, govorim o osnovni vzgoji in o športnem obnašanju do drugih v F1. Tukaj je Max na dnu lestvice, pa če ti je všeč ali pa ne.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.454
7.254
113
Aja, ko pa jaz pisem isto o hamletu pa kaj mesam njegov karakter da je samo pomembno dirkanje

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.205
2.412
113
Ma ti si budala, ni kaj druga za rečit.

Kaj Hamilton počne v zasebnem življenju, mene ne briga(moda,pes...). Vsak se sam odloči, kaj bo počel v zasebnem življenju.

Max pa dela pizdarije na F1 sceni in o tem govorim. Foter mu je dal slabo vzgojo in to se je že videli na gokart sceni.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.454
7.254
113
Saj hamle tudi dela pizdarije v f1…si pozabil monaco? Ali pa uk? Polno masla na glavi…

o maxu pa se razpreda kako privat tepe babo, ipd…

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.205
2.412
113
Toliko pi**** kot je Max naredil v F1, jih Vettle/Alonso in Hamilton niso skup naredili. Pojdi gledati od svojega nevzgojenca začetek v F1 in prvih 5 sezon ;)

Tako agresiven kot je v F1 in na streamingu, je vse možno.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

DOHC

Majstr
4. sep 2007
2.029
449
83
tu je glavni problem, ampak mirsi pardon darjan tega ne vidi, oz. nas trolla
Ti ne razumeš, zarad njega je F1 zanimiva. Lol.
Sej pravm, če bi v kakih drugih serijah take manevre izvajal bi on dirkal samo še v iRacingu. Še na lokalni gokart stezi ne. Na šlajfi če maš res preveliko hitrost ko so rumene zastave, fašeš race ban pa par mescev prepovedi vozit na šlajfi. Mi pa gledamo namerno zaletavanje in 10sek penalties

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.454
7.254
113
Zdelo se mi je tuj jezik, ker je url tako napisan, zato...

nič posebnega napisanega, delanje slona iz muhe...ampak razumem, max jim pač gre v nos in to je dobro za članke in klikanje oglasov.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
2.029
449
83
Od kdaj je pa samo windsor racionalen gledalec? Ampak imaš prov. Edini človek v celi karavani, ki ga brani ima prov. Ne vsi ostali F1 driverji, ex- F1 driverji, pundits.... Windsor pa darjan.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.454
7.254
113
Saj si prebral kaj je napisal, ali ne?

torej zakaj se sedaj maxa pribija na križ, so s fetlom tudi takrat takšno delali?

DOHC

Majstr
4. sep 2007
2.029
449
83
Jst bi dal tudi vettlu večjo kazen. For sure. Pa je one of my favorite drivers ever. Ampak jst vem, da se na dirkah nebi najboljš počutil, če bi vedel da imamo med sabo nekoga, ki se namerno zaletava. Sem na eni dirki v Italiji zaradi takega kretena dobil porcijo in 4 zlomljena rebra. Tko da ja. Tudi 10 sec stop and go je bilo premalo. Ampak samo 10sekund? Mislim come on, take kazni potalajo včasih za nenamerne mini incidente. Farsa.
Pa PS.: sem na hitro malo pobrskal kako so mediji obravnaval vettlov crash 2017. Isto so ga na križ pribijal, ampak ti ko max naredi nekaj narobe takoj začneš na druge s prstom kazat. I'm done.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.454
7.254
113
Kazni so tudi relativne glede na situacijo na stezi, se ne strinjaš? Recimo hamle je v UK fasal kazen, ki ni bila vzgojna, ker ni vplivala na njegov rezultat.

Maxova je vplivala ogromno, ker je bilo samo X krogov do konca in to po SC restartu.

Fetl je fasal večjo kazen, ker je bil šele 19 krog tisto....

ps, pusti medije...poglej kaj se je tu pisalo in kaj se piše zdaj za maxa...

DOHC

Majstr
4. sep 2007
2.029
449
83
Aha zdej pa pusti medije? Enkrat glej kaj mediji pišejo enkrat pusti medije. Pol članek od Windsorja pustimo? Je brezvezn?
Kazni morajo biti predvsem konstantne. Hebiga, splet okoliščin da jo je dobil po SC-ju. Verjamem da je že velikrat jo dobil po SC-ju ko je bolj bolela, in velikokrat ko ni imela nobenga vpliva ker je bil 20sec pred vsemi. Važno je, da je za vse enako in ne da se komisarji odločijo na podlagi njihovega počutja kaj se njim zdi kakšna kazen bo bolela. Jst se ne bom več s tabo prerekal, ker se vidi, da si prevelik laik ko pride do motošporta. Imaš svojega favorita in ne odstopiš. Sva zaključila. Bluzi dalje.

• Všeč mi je

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
54.454
7.254
113
Windsor je medij ali posameznik?

Ne morejo biti konstantne ker so odvisne od situacije, kot rečeno je hamletova kazen bila bz, maxova pa brutalna. Pač splet okoliščin, ki so sledile po kazni...če bi max fasal 10sec na začetku dirke spet ne bi pomenila nič, ker bi razliko enostavno nadoknadil. Če bo vedno ista kazen, bo prišlo do iskoriščanja sistema, ali pa nefer situacij. Lahko pa daš za vsak dotik črno zastavo, pa rešen problem.

Drugače pa kaj pa rossi vs marquez brco se še spomniš...kakšno pa kaj mnenje o tem?

Rosenthal

Fizikalc
11. okt 2007
536
28
28
V bistvu sezona poteka brez presenecenj, razn tega da je Hamilton razmontiran, precej na podoben nacin kot je biu Schumacher ko ni vozil bolida narejenega okoli njega in hitrejšega 0,4s od ostalih.

Da bo McLaren letos dominiral se je vedlo ze lansko leto, ko so imeli leto ucenja zmagovanja.

Najvecja zgodba pa je gotovo RedBull z Verstappnom, ki na las spominja na zgodbo Williamsa in Senne iz 1994. Skratka, Newey "naenkrat ne zna vec sestavit bolida" (ocitno mujeblotkonaroceno), in dirkalnik ne da je pocasen; popolnoma ne vozen, in tle stopita v ospredje Senna in Verstappen, ki s popolnoma nevoznim dirkalnikom edina drzita stik z vodilno ekipo.
Kok kvalitetno Newey "pokvari" dirkalnik se pa lepo kaze v rezultatih njunih sovoznikov. Tako Hill, kot Lawson in Tsunoda zaostajata za njima po krog na dirko.

A ne? :)

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in darjan