F1 sezona 2024

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
IMG_0821.jpeg

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.888
2.259
113
Mali je pokazal, če je dober dirkalnik, da gre kamot. Še Hamilton mu je čestital! Danes če nimaš dobrega dirkalnika, ti talent nič več ne pomaga, pa si lahko 7x ali 10x svetovni prvak.

Zato je pa F2 pravi test, kdo je res dober dirkač, tam ne prevladuje tehnika tako kot v F1. Kimi Antonelli je bil že 6. in to na svoji 2. dirki v F2.

odq486qf2dnc1.jpeg

Čakam na nadaljevanje:

432145981_10228719484086430_7289606799261781495_n.jpg

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.756
6.144
113
blizu močvirne prestolnice
Tukaj se lepo pokaže kdo je človek. Za nekatere cmerava baraba, se slika, podpisuje...za druge pa nekdo, ki je sicer odličen voznik ampak kri ni voda pa tako. Je pa tist 18 letnik lepo pokazal, če dobiš dober avto in da imaš še malo talenta, si lahko prvak. Tolk o tistem črnem heroji.

• Všeč mi je
Reactions: H19ED in darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
To je to kr jaz ves cas izpostavljam, pa me majo za hejterja…

#gotofje

skoda edino da bo zapisan v zgodovini f1 kot eden najvecjih

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.686
1.045
113
Ja, pa Massija da ti zacrta pot. Ajde ne delajte se glupe, ker potemtakem za rastlino velja enako.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.686
1.045
113
Fani je napisal, heh. Par novinarskih krvopij (ze ve zakaj te ignorira) pa par arabcu katerim se pa jebe za vse. Dej vsaj objektivno poglejte, ne da ste zaslepleni k konji s plasnicami. Tip je G.O.A.T. in tako se obnasa (razmeram popolnoma primerno - jebe bebave vajtguye, kateri ne vem kaj misljo, da jih bo vorsipal al kaj). Ipak je najvecji, lahko mu fafajo, to je vse. Eni sploh NE stekate tega cirkusa in z njim povezanga biznisa. Ste pac samo odjemalci, kaj cmo.

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.888
2.259
113
To je to kr jaz ves cas izpostavljam, pa me majo za hejterja…

#gotofje

skoda edino da bo zapisan v zgodovini f1 kot eden najvecjih

Vedno pozabljaš, da Max oz. razbijalec tudi spada v to kategorijo. ;) Hvala bogu da ni Massi še Hamiltonu podaril naslova, bi še bilo slabše... :evil:

»Pogrešamo našo staro maskoto Nikija Laudo, zato bi vzeli Helmuta. Ravno pravšnjih let je. Sicer ne nosi rdeče kape, a vseeno lahko pride k nam.«

Zdaj se je že Honda oglasila glede preiskave, da ni zadovoljna. :aplauz:Neuradno naj bi ženska prijavila Hornerja policiji, zato je suspendirana. Zgleda da je RBR čakal do zadnjega dne, če se bo pritožila. Akcija bo....

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Max je taki garbagr kot blm? Se šeta s pesom okoli, nima familij, kleči na dirkah zaradi populizma, se oblaci kot klovn?

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.888
2.259
113
Brez takšne F1 tehnike, ne bi imela toliko osvojenih naslovov. Je včeraj pokazal 18. letnik, kaj pomeni dober dirkalnik in malo talenta. Lulat bi peljal oba, če bi imel RBR-ja.

Jaz že dolgo govorim, če imaš TOP dirkalnik, lahko štancaš naslove in boš kao bog + dolgočasno bo postalo po letih( Mercedesova era in trenutna RBR).

• Všeč mi je
Reactions: 8888

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Ja, ampak dober, najboljsi, dirkac ne bo “pustil” da ga mostveni kolega prehiti in osvoji naslov - kot je rosberg

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.888
2.259
113
Kdo je rekel, da je bil tedi najboljši? Bil je tam kot je Max danes ;) Pa ne pozabimo usodne odpovedi agregata, tisti čas so še kar odpovedovali agregati.

Mercedes je imel tudi jajca, da ni hotel nobenega postaviti na prvo mesto.

NOBENA ekipa noče ponoviti napake Mercedesa, še najmajn pa RBR in Ferrari.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Mislis rect napake mlcarna iz casov prost vs senna…saj je ne. Zato je imel MS ob sebi oprodo, in zato ga ima max. Tudi merc je mislil da je blm boljsi, zato so obdezali nicota, pa s eje izkazalo da blm ravno ni novi mesija formule in je pac spusil dva naslova, katera bi boljsi dirkac sigurno dobil

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.686
1.045
113
Ja, ampak dober, najboljsi, dirkac ne bo “pustil” da ga mostveni kolega prehiti in osvoji naslov - kot je rosberg

Poslus, za marsikoga kao najboljsemu se je to zgodilo veckrat. Ti stekas da je to predvsem odvisno od ekipe al si res bebo totalni? Dokler je bil pr rdecih je bil sovoznik navadna puta (Irvinea so fakin sabotiral, samo da mu ni ratalo bit prvak - to je blo rezervirano za ve se koga). In ko je slednji prsu k mecki, ga je pa Nico pral k cunjo - ne samo eno sezono, prever ce ne verjames. In NE govorim o Hamiltonu, ce slucajno ne ugotovis o cem je govora. Pa je ta rastlina za marsikoga najvecji ever, ceprav statistika pravi drugace. Pa res, nehaj bluzit ze, tezak si bolj k jst.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.686
1.045
113
Mislis rect napake mlcarna iz casov prost vs senna…saj je ne. Zato je imel MS ob sebi oprodo, in zato ga ima max. Tudi merc je mislil da je blm boljsi, zato so obdezali nicota, pa s eje izkazalo da blm ravno ni novi mesija formule in je pac spusil dva naslova, katera bi boljsi dirkac sigurno dobil

Ajde resno, pejt mal zdravniku, mas orenk probleme s spominom. Politika ekipe je pac druga in pustijo dirkanje obema - edino pravilno. Nic proti tebi ampak bluzis, da ni res. Pa samo tu, kje drugje bi te samo odpikal.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Poslus, za marsikoga kao najboljsemu se je to zgodilo veckrat. Ti stekas da je to predvsem odvisno od ekipe al si res bebo totalni? Dokler je bil pr rdecih je bil sovoznik navadna puta (Irvinea so fakin sabotiral, samo da mu ni ratalo bit prvak - to je blo rezervirano za ve se koga). In ko je slednji prsu k mecki, ga je pa Nico pral k cunjo - ne samo eno sezono, prever ce ne verjames. In NE govorim o Hamiltonu, ce slucajno ne ugotovis o cem je govora. Pa je ta rastlina za marsikoga najvecji ever, ceprav statistika pravi drugace. Pa res, nehaj bluzit ze, tezak si bolj k jst.
To glede statistike. Jaz zdajšnjim voznikom "priznavam" zgolj naslove, ker pač si najboljši v tistem letu. Pole position, zmage in ostalo, to bi morali gledat procentualno, ker lažje je doseči (seveda ob vseh primernih zadevah, podpori moštva, ipd) npr. 50 zmag ob dejstvu da je v enem letu 20 dirk kot naprimer 50 zmag če je dirk 5. Isto pike, včasih jih je lahko dobil max. 10 na dirko, sedaj jih lahko dobi 26.

• Všeč mi je
Reactions: H19ED

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.686
1.045
113
Vidmo kak car. Po slamci je in pije, na pisti pa sama sranja in rdeci tepihi ala 'step away, Majkl is faster...' Res hud car. Aja, on je faca njemu se oprosti. :valjamse:

Statistika ti vse lepo razlozi ampak si glup oz. refuse to be smart. Bodi tako, men je vseen...

• Všeč mi je
Reactions: H19ED