To je to kr jaz ves cas izpostavljam, pa me majo za hejterja…
#gotofje
skoda edino da bo zapisan v zgodovini f1 kot eden najvecjih
Ja, ampak dober, najboljsi, dirkac ne bo “pustil” da ga mostveni kolega prehiti in osvoji naslov - kot je rosberg
Mislis rect napake mlcarna iz casov prost vs senna…saj je ne. Zato je imel MS ob sebi oprodo, in zato ga ima max. Tudi merc je mislil da je blm boljsi, zato so obdezali nicota, pa s eje izkazalo da blm ravno ni novi mesija formule in je pac spusil dva naslova, katera bi boljsi dirkac sigurno dobil
To glede statistike. Jaz zdajšnjim voznikom "priznavam" zgolj naslove, ker pač si najboljši v tistem letu. Pole position, zmage in ostalo, to bi morali gledat procentualno, ker lažje je doseči (seveda ob vseh primernih zadevah, podpori moštva, ipd) npr. 50 zmag ob dejstvu da je v enem letu 20 dirk kot naprimer 50 zmag če je dirk 5. Isto pike, včasih jih je lahko dobil max. 10 na dirko, sedaj jih lahko dobi 26.Poslus, za marsikoga kao najboljsemu se je to zgodilo veckrat. Ti stekas da je to predvsem odvisno od ekipe al si res bebo totalni? Dokler je bil pr rdecih je bil sovoznik navadna puta (Irvinea so fakin sabotiral, samo da mu ni ratalo bit prvak - to je blo rezervirano za ve se koga). In ko je slednji prsu k mecki, ga je pa Nico pral k cunjo - ne samo eno sezono, prever ce ne verjames. In NE govorim o Hamiltonu, ce slucajno ne ugotovis o cem je govora. Pa je ta rastlina za marsikoga najvecji ever, ceprav statistika pravi drugace. Pa res, nehaj bluzit ze, tezak si bolj k jst.