F1 samo še na POP TV, adijo HRT2, ORF...

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Danes POP TV sploh nima v zivo prenosa, ostalo pa je zatemnjeno !!! Kot da sem doma u afganistanu

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
...mene zanima, kako je iz pravnega stališča to, da tisti ki spremljajo TV preko zemeljske antene lahko spremljajo ORF in HTV, preko kabelskih sistemov pa nam je ta pravica kratena...morda ideja za kakega pravnika, da jih olupa do gat...

P.S. Baje ma to SAZAS čez (info iz Telesmeha), ki so itak polni €

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Enostavno... ORF in HTV imata zakupljene pravice za svoje države... in oni (HTV, ORF) morajo dati poziv našemu SAZASu, da le-ta zahteva zatemnitev pri kablaših in ostalih operaterjih. To je vse popolnoma legalno (čeprav zoprno za gledalce). Preko antene pa lovijo samo tisti, ki so ob meji, ker se pač ne da anten tako usmeriti, da signal ne bi letel čez mejo. Kdo pa je ORF-u in HTV-ju namignil, da naj zahtevata zatemnitev, si pa lahko le mislimo...
smile-1.gif

Imate pa še vedno RTL, ki zgleda nima licenčnih omejitev vezanih na državo (ali pa se jim zdi slovenija premajhna, da bi zahtevali zatemnitev).

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sem gledal na RTL - ju. Sta pa ers bila zatemnjena ORF in HRT POP pa niti ni prenašal
bonk.gif

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Citat:
Uporabnik Emaster pravi:
..ok, samo zakaj zatemnitev, če so Peki prenašali GP in ne treninga...to je kot v Koreji - severni...

Pač imajo zakupljene pravice al karkoli že. Kot da bi si rezerviral in plačal teniško igrišče pa tudi če potem ne prideš igrat

Nazadnje urejeno: