F1 novice sedmič

I

Izbrisan uporabnik #488

Argumente prosim.

Šumi vodi v Suzuki, gladko, par krogov pred koncem adiji ferrari...alonso zmaga in prevzame vodstvo

Šumi v Brazili adijo ferrari v quali

Nato iz zadnjega mesta z izjemno vožnjo, najhitrejši do 4....

Dva defekta sta ga stala prvensta

Če nisi bil froc na dudi, si lahko sam videl.

Je bilo tako ali ne?

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Bad luck mogoce? Ali nezmoznost upravljanja bolida? Za Kimija vsi pametni kle tulte da pojma nima, preforsira bolid etc... Za sumla to.ne velja? Dej no... za slamke se hvatat...

Sem pa poleg nastetega videl se marsikaj drugega, samo tisto kar spregledate/pozabite :) Glej, modela se skoraj nihce vec ne spomni. Ce ne bi una Sabine Kehm al laj je vsake tolko vrgla nekaj ven o njem bi bilo kot da ga vec ni. O Senni se pise 10x kot o tem 'scifahrer-ju' :)

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Šumi je verjetno vedno (razen ko je bila prednost dovolj velika) vozil na limitu.
Zame eden največjih. Pri ferrariju je bilo to vnaprej jasno (in ne kot drugod ko se grejo skrivalnice, btw Nico bo vedno drugi voznik razen v nevem kakšnem primeru poškodb ali kiksov) kdo je prvi in kdo je drugi voznik. Še vedno je tako in vedno bo...
Nihče pa ne omeni Šumijevega preporoda (nekako podobno sedaj z Vettlom) rdečih. On, Todt in Brawn so zakoličili novo ero. In ob poškodbi v Silverstonu je imel Irvine šanso naslova, Šumi mu je tudi pomagal ampak sam ni bil zrel da bi si naslov pridobil, ravno zaradi tega je bil drugi voznik. Tako kot Rubens (ki tudi pozneje v Brawnu ni uspel nič več doseči...
Se pa nikoli nisem strinjal s tem da prepuščaš mesta, tisto v Zeltwegu je pustilo globok madež...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Glej, sumi Irvinu ni nikoli zares pomagal, upam da se strinjava. Kam pa pride, da po vseh letih, ko je bil tam, tako zeleni naslov koncno prinese puta, daj no :) Nekaj se pa spomnemo in razmisljat se znamo :) Suma je bil ok v Benetoni, celo navijal sem zanj takrat (smrkavc, skoraj generacija pa to). Samo potem je pokazal kdo je, kako funlcionira in od takrat suma no go, no more... Tko da fantje, nimamo kej rect tazen to, da opice so tisti, ki niti osnovne olike nimajo. Pa brez zamere, s tabo nimam nic, doloceni tu so pa adijo pamet...

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Sej največ je bilo odvisno od njega samega, Šumi mu naslova ne bi mogel pridirkat. Tako al tako je bil tisto leto "out", prišel mu je kao pomagat, isto bi napravil Badoer (vsaj mislim da je bil takrat on rezervni voznik), pač dirkal za njim in to je to. Drugače pa normalno da je bil on prvi voznik in so ostali se morali njemu podrejat, vsaj dokler ni bilo vse odločeno, pa še takrat je ponavadi vozil na polno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
http://f1.avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=30242

''Vsem navijačem Michaela Schumacherja bi rad sporočil, da sem bil njegov velik navijač in občudovalec. Ko sem odraščal, sem ga spremljal vse od njegovih začetkov do sedmega naslova svetovnega prvaka. Bil je in je še vedno največji dirkač moderne dobe in v čast ter zadovoljstvo mi je, da sem ga lahko srečal in z njim preživel nekaj časa. Do mene je bil vedno prijazen. Po njegovi zadnji dirki sem zbral pogum in ga prosil, ali bi zamenjala čeladi, kar je z veseljem tudi storil. Prosim, ne verjemite vsega, kar preberete. Do njega ali njegove družine nikoli ne bi želel biti nespoštljiv, do njih gojim največje spoštovanje. Kot nekdanji tekmec mu želim in molim za njegovo okrevanje. Z najboljšimi željami, Lewis.''

PR dela na polno...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Sej bi ti reku, da se s Snecerjem pokonektaj, k vidm da mas tud ti neki cudnga v seb, pa bom raj pustu, da narava nardi svoje... sej ves, ce vama je usojeno ;-)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Hamilton pa je potem na socialnih omrežjih razkril razlog za zamudo: ''Nisem se počutil dobro zaradi povišane temperature, poleg tega pa sem bil v ponedeljek zvečer v Monaku udeležen v prometni nesreči. Najbolj pomembno je, da pri tem nihče ni bil poškodovan. Rahlo sem trčil v stoječe vozilo, tako da je bil poškodovan le avto. Po posvetovanju z zdravnikom in moštvom, smo se odločili, da raje ostanem še dan dlje doma in si odpočijem,'' je zapisal Hamilton, ki je priznal svojo krivdo pri nesreči, hkrati pa je dodal, da je že na poti v Brazilijo.

Malo ga že serje?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Lewis Hamilton blames crashing £1.5m supercar at 3.30am in Monaco on 'heavy partying and not much rest' as British F1 star arrives late in Brazil

Pijan torej in še kaj...prav vzornik, ni kaj...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Da malo vržem še kakšno kost...a ni nikomu drugemu čudno, kako naenkrat nico owna hamiltona, ko je v igri drugo mesto v prvenstvu in seveda prvo že oddano?
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Da malo vržem še kakšno kost...a ni nikomu drugemu čudno, kako naenkrat nico owna hamiltona, ko je v igri drugo mesto v prvenstvu in seveda prvo že oddano?
wink-1.gif

daj no, samo malo več sreče ima

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Majn je napet, ko je že "vse" odločeno. Je pa dokazal že nekajkrat, da zna bit isto hiter ali celo hitrejši od lojza. Mislim, da bo danes spet uspel zmagat, edino pomembno pa je da bo dirka zanimiva in napeta.
smile-1.gif