Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Komentatorja nista nek preežek, Mihelič je vseeno legenda komentiranja, tehnično se spozna... Tala Andrejka al kaj je že, pa malo prekine monotonijo... Ni slabo, vrhunec pa tud ne.
SJTV je pač užaljen, ker on ne more komentirat. Ko vidiš poste z vsebino "RTV SLO si mene ne more privoščit" takoj veš, kolk je ura... Da pa potem še žali svoje novinarske kolege, pa je itak dosežek svoje vrste
Dragi moj, imam preveč dela v življenju, da bi še 18 ali kolk vikendov žrtvoval za službo. Ja, OK, za eno odfukano cifro, ampak te še kje drugje, ne le v SLO ne bi dobil. Pa še če bi, bi me na Alterju kurcali. Tako da bi morala bit resno visoka cifra.
Tako da nič nisem užaljen. Tudi pred leti, ko je bilo vse skupaj v igri na POP TV, nisem bil. Nimam bit za kaj. Moja cena je taka in taka, če sprejmejo, OK, drugače pač nič. Tam sta kolega potem oddelala za en drobiž, tule je verjetno podobno. Čai, ko sem stvari počel za "čast in slavo", so daleč mimo. Poleg tega že en 2 leti čisto preslabo spremljam F1, da bi sploh lahko kvaliteto odddelal. Tako da tudi po tej plati ne bi bil OK.
Dokler ne bosta komentatorja vsaj na nivoju Žvaba in Novaka za reli (da o Gabru in Skubicu, ki je mimogrede bil včeraj 4. na 200 milj Daytone