F1 novice sedmič

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
aja, 200 na osebo pa gre ja..a če je brez prevoza je isto kot da si sam zrihtaš brrez kuponov.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Brez prevoza je ja, ne grem več nikamur s "organiziranim avtobusnim prevozom", rajši dam več, pa s lastnim avtom
wink-1.gif

Nisem vedel, da je tako poceni, pred časom sem gledal nekaj za karte na mađarskem, pa je samo karta prišla cca 100 ojra, pa sem si prec premislil...tale paket pa se mi je zdel zelo ugoden, očitno nimam občutka
smile-1.gif

masevc

Guru
2. sep 2007
3.518
894
113
če si sam rezerviraš v tem trenutku ta isti hotel, je cena 165€ za 2 osebi.

Karta pa 105€ po osebi, kar skupaj nanese 365€. Toliko o ugodni ponudbi.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Ni glih da je sam imel zeljo, da bi sel, bolj je blo govora o tem, da je celo Montezemolo urgiral, da se je naredil prostor za Kimija. Normalno da pol napisejo vse uredno, da klapa. Ampak bom nehal s tezenjem, prvenstveno smo govoril o nikakvem povratku, ne o tem. Skratka, naj uziva penzijo, dnarja ma dost, ce pa se kdaj nazaj pride, pa tud nimam nic proti.

Je pa 200 EUR za ta paket (Monza) dobra cena. Sam bi takoj sel s svojo, samo zarad bebice ne znese... Drug let Zeltweg, ce drugo ne.

edit - Vidm da je brez prevoza... Ok, ni dobra cena
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Niso ga zamenjali, sam je rekel, da gre, saj pa to ja piše povsod. Če ne bi, bi naredili tako, kot recimo s baričelom, trulijem...ko ga pač nihče ni več povohal, ko je končal pogodbo z enim moštvom in je moral končati. Fotr je pa sredi sezone naredil tiskovno, kjer je vse razložil, bili so prisotni tudi vodilni iz moštva.

Al misliš, če se bi nekoga hoteli tako na hitro rešiti, da bi se dalo vodstvu jebati s neko tiskovno in potem tam trositi laži? Zakaj?

sajkek, to je za 2 osebi, torej 200 na osebo...meni se zdi zlo ugodno, koliko pa stane same karta? Kakšnih 100 ziher, ne?

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
namesto webra ricciardo, kar smo nekako že vedeli. Par tistih € bodo že plačali naleto za mladca, da bo vozil podobno kot weber, verjetno celo bolje.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Ja,
ze neki Vetlu grozi kao, da ga zanimajo zmage pa to, a menda bojo moral bolid sirit k ne pride not :)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Res je ja, kar mi je malce čudno, glede na to, da je webber med višjimi dirkači, očitno je rikiardo širok v bokih, primeren za žensko postavo
wink-1.gif

Tole ne bo nič drugega, kot nov baričelo, živel ne bo slabo, ampak prvak pa tudi ne bo
smile-1.gif

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Tip je mel čez 5000 žensk. Užival življenje do polnega. Ne igrat zagrenjenca, ki bi rad govoril kaj je prav in kaj narobe počet v življenju...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Po moralnih standardih je bil pač negativec. Če so pa ti standardi napačni, pa ne bom sodil. Sodim tudi ne njega, za vsakega pijančka pa se mi res ne da zgubljat časa, ga je že on izgubil dovolj.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Tip je mel čez 5000 žensk. Užival življenje do polnega. Ne igrat zagrenjenca, ki bi rad govoril kaj je prav in kaj narobe počet v življenju...

ja, ko začneš računat kolk je to na dan, moraš biti res naiven da verjameš od 5% te številke
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Pa čuj...morš računat, da verjetno računa, če je imel polno prikolico nagih bab, da je to prištel k tej cifri, 10-15 bab na dan, pa prideš dokaj hitro k temu, čeprav dvomim, da je vse obdelal
wink-1.gif

Ali pa tudi, heron ali koka delata čudeže.

el84

Zelenc'
1. sep 2013
6
0
1
Ma ta Rush Film me ni prepričal sploh......Sodeč po traileru je nekako poln efektov, ki so slabo narjeni (iz aviona vidiš da je ogen fake, pa pri 300km/h kako se spogledujeta hahahahahahhahaah)...Mislim da bo film obična holiwoodska solata....Katerih je zadnje čase vse več...
Primer: Now you see me - Zgodba, ki ima velik potencial(kakor Rush) vendar zaradi butastih scen in slabega izražanja pokvari film do konca.
Uglavnem moje mnenje je, če bi naredili filem dejmo rečt v 90 bi bil mnogo bolj kvaliteten kakor ta ki bo (sicer ga nisem videl ampak že nekaj let videvam same effekte brez prave zgodbe...tako da ne verjamem niti v RUSH)

Mogoče pa bo kej iz tega dokumentarca
http://www.avtomotomagazine.eu/formula-1/item/311-video-dokumentarni-film-formule-ena.html

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Itak, da je komerciala to.

Še vedno je film o Senni najboljši motošport docu ever. Ni čudno, da ga ni bilo pri nas v kinih
wink-1.gif