Ex udbaš razkril svinjarije

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Klik

Nekdanji ubdaš o tem, da je bila udba najbolj umazana služba od primerljivih v tujini, kako so nadzorovali cele družine in se celo spravljali njihovee majhne otroke, kako so udbaši razdelili funkcije po novonastalih državah, pri čemer omenja Tuđmana, Miloševiæa, Abdiæa, Kučana, Drnovška. Kasneje so ga nagovarjali celo, da priča proti Janši, kar je seveda odklonil. Razkriva kako so udbaši privatizirali javna podjetja in seveda jim denarja za to ni manjkalo.

V času, ko celo nekdanji ubdovci priznavajo, kaj so počeli in da to ni bilo v redu, se seveda še vendo najdejo zagovorniki takih dejanj, so pa taka priznanja oziroma razkritja zelo dobrodošla na poti razkrinkavanaj zločinskega komunističnega totalitarizma, katerega udarna pest je bila ravno udba.

Je vse res, kar je dejal? Ne vem, dejstvo pa je, da je močno obremenil murgle ter nakazal, v čigavih rokah so podjetja.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Klik

Nekdanji ubdaš o tem, da je bila udba najbolj umazana služba od primerljivih v tujini, kako so nadzorovali cele družine in se celo spravljali njihovee majhne otroke, kako so udbaši razdelili funkcije po novonastalih državah, pri čemer omenja Tuđmana, Miloševiæa, Abdiæa, Kučana, Drnovška. Kasneje so ga nagovarjali celo, da priča proti Janši, kar je seveda odklonil. Razkriva kako so udbaši privatizirali javna podjetja in seveda jim denarja za to ni manjkalo.

V času, ko celo nekdanji ubdovci priznavajo, kaj so počeli in da to ni bilo v redu, se seveda še vendo najdejo zagovorniki takih dejanj, so pa taka priznanja oziroma razkritja zelo dobrodošla na poti razkrinkavanaj zločinskega komunističnega totalitarizma, katerega udarna pest je bila ravno udba.

Je vse res, kar je dejal? Ne vem, dejstvo pa je, da je močno obremenil murgle ter nakazal, v čigavih rokah so podjetja.

Jaz sem takoj za razkritje teh ljudi z imeni in priimki. Vse naj pride na plano. Da vidim kdo od naših sosedov je špijuniral za mojimi starši. Ljudje so še živi, zdaj jih še lahko pokličemo na zagovor.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Bo Semolič obrazložil, da se to nebi spodobilo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.627
2.406
113
Pomurje
Za varnost miljonov, je potrebno nekaj žrtev?! Vsak sistem se bori za svoj obstoj. Logično, čeprav velikokrat neprevilno.

A ni logično, da današnja slovenska "udba" oz. kaj pač imamo, nadzoruje ekstremne muslimane, neonaciste, anarhiste, JJ, Kučana, itd.
Čez 50 let, ko bomo npr. muslimanska država, bodo spet preganjali potuhnjene "udbaše" današnjega časa.

Metode, ki jih izbirajo take službe so pa žal grozne. Cele družine pobijat zaradi "izdajalca" očeta ali mame, res ni primerno in je obsojanja vredno.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Samo da danes zagotovo nihče od agentov oz operativcev ne opreza okrog vrtcev, v to sem prepričan, da so zadeve sedaj precej drugačne in to v pozitivnem smislu.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Še eden od "James Bondov", ki ni bil sposoben sprejeti pogojev službe.

Veš koliko je takih?
priden.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Super, spet je vse druzbeno sprejemljivo. Razen, ko gre za RKC. tam je nesprejemljivo vse.

Bravo, drugega kot ***** ti ne morem reci. Saj se bodo vse svinjarije razkrile pa tudi vrnile. Brez skrbi.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Svobodno napiši, kaj misliš z zvezdicami. Al si še eden v vrsti brezjajčnikov? Lahko ti dam tudi nalov in mi prideš povedat v obraz.

"James Bonde" imaš v vsakem sistemu (tudi sedaj in pri nas), ampak ta udbaš je očitno eden izmed tistih, ko niso sposobni spoštovat pogodbe.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.009
6.232
113
blizu močvirne prestolnice
ksz

Očitno so nekateri močno sodelovali v službah prejšne države, danes pa jih boli in napad je najboljša obramba. Za drnovška pa kar verjamem, saj ni kot presdednik predsedstva naredil nič da se nebi napadlo Slovenije. saj zato pa je pokopal Slovenijo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Zeliščar je toliko poklonil Vatikanu, da lahko do konca življenja hodite po kolenih okoli Zagorja.
priden.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.433
5.661
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Svobodno napiši, kaj misliš z zvezdicami. Al si še eden v vrsti brezjajčnikov? Lahko ti dam tudi nalov in mi prideš povedat v obraz.

shocked-1.gif

UniqUser

Pripravnik
26. sep 2013
212
5
18
Univerza
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

"James Bonde" imaš v vsakem sistemu (tudi sedaj in pri nas), ampak ta udbaš je očitno eden izmed tistih, ko niso sposobni spoštovat pogodbe.
caki Mal a pogodba je veljavna če država razpade OZ. Jo podeduje , njih osebka, pravno nasledstvo???? Presneto smitweson......
cool-1.gif
:cheer...

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik UniqUser pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

caki Mal a pogodba je veljavna če država razpade OZ. Jo podeduje , njih osebka, pravno nasledstvo???? Presneto smitweson......
cool-1.gif
:cheer...

On je imel pogodbo z sluzbo za katero je zazeljena oziroma nujna diskrenost. Tole driskanje, sploh da v to vpleta se "prijatelje" govori precej
o njegovem karakterju. Sploh po tolikih letih.Sicer pa vsaka podobna sluzna pocne svinjarije.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Kaka filozofija o pogojih sluzbe in zvestobi gospodarju, haloo?!?! Teritorialci so tudi prelomili prisego SFRJ ali JNA ali bratstvu in jedinstvu al komerkoli ze?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Udbaš je bil tudi komisar Ivan janša, da o propalici Leljaku ne govorimo. Ampak sta bila nesposobna, pa so se obeh losali..zdaj pa tolčeta čez bivše kolege.
rolleyes-1.gif