Evroliga 2012/2013

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
keri luzerji

Niti ne. Sem bil na tekmi in niso igrali slabo. Tudi dvorana je po koncu tekme z stoječim ploskanjem potrdila dobro igro olimpije. Tokrat se pač ni izšlo, definitivno pa obstaja upanje za naprej.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
res je, zelo dobro so odigrali. kapo dol. malce zmanjkalo za zmago, ampak počasi.
smile-1.gif

kar se tiče pa dvorane oz. publike - žalostno se mi zdi, da se v domači dvorani, ki je bila lepo napolnjena, sliši navijanje navijačev nasprotne ekipe ...
wink-1.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Navijanje kot je bilo proti Panatinajkosu ko je Batista stopil na glavo Ožboltu manjka. Je pa res, da je bila dvorana polna ljudi, ki so kupili karte. Pravi navijači. Poten je pa moderno ratal in je prišlo en kup pozerjev s sponzorskimi kartami. Upam, da bodo ljudje prišli spodbujat mladce, ki so pokazali, da imajo potencial. Upam, da jih še morebitni kakšen poraz nebo posekal ali ne pride zopet do odhodov zaradi neplačil.
OLIMPIJA

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
keri luzerji

Niti ne. Sem bil na tekmi in niso igrali slabo. Tudi dvorana je po koncu tekme z stoječim ploskanjem potrdila dobro igro olimpije. Tokrat se pač ni izšlo, definitivno pa obstaja upanje za naprej.

Zadnjo četrtino so odigrali zelo slabo. Nobene taktike, samo na silo in zmešano. Škoda, ker prve tri četrtine so bile super.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
V zadnji četrtini je bila za moje pojme trenerjeva napaka ker je predolgo pustil v igri Ranika, ki ni imel svoj dan. Waters je začel zelo dobro in škoda da ni poizkusil z njim.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
V zadnji četrtini je bila za moje pojme trenerjeva napaka ker je predolgo pustil v igri Ranika, ki ni imel svoj dan. Waters je začel zelo dobro in škoda da ni poizkusil z njim.

Tudi Baynes jih je zadnjih 5 minut zmetal stran cel kup. Pred tem pa je igral odlično.

Bil tam, brez glasa sem bil, igrali so super, kljub porazu si zaslužijo aplavz. Še bomo šli
smile-1.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Čim več pravih navijačev!
Jaz bom sigurno tam. Za verjetno zadnjo euro sezono smo s kolegi vzeli letno karto. Upam, da se motim za drugo leto, ampak uvrstitev med prve dve v ABA ligi bo težka.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
A bo danes kaj al ne?
Bo Omiæ odnesel Baby shaka izpod koša (HEHE).

V časopisu piše, da imam Salin poškodovan gležen.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Končno bo imel nasproti centra, ki se nebo prevrnil samo zaradi grdega pogleda

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Končno bo imel nasproti centra, ki se nebo prevrnil samo zaradi grdega pogleda
467716-post_slo.gif

So pa danes igrali slabo. Žal, se tudi to zgodi, ampak bo boljše! Važno da zmagajo v ponedeljek proti Igokei!!

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Jup, danes je bil polom od igre. Obrambe ni bilo, ob polčasu 50 pik je absolutno preveč. Zadeval niso nič, še čiste prodore so zgrešil. O publiki pa škoda izgubljat besed. Tistim, ki tut do konca ne morjo počakat biše eno karti zaračunal...

Eečmo, da se je slaba igra končala, pa da bo zdej mal več sreče
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Se strinjam s tabo glede tistih, ki so odšli pred koncem tekme! Jaz bi jim kar prepovedal obisk tekem UOL. Ko jih j.e.b.e!! To itak niso navijači, to so brezvezniki, ki se pridejo na tekmo pokazat.

Se pa vidi kaj pomeni Salin za to ekipo. Z njim bi bila včeraj obramba sigurno boljša, tako pa je bila res katastrofa. Pa toliko se kritizira Salina (vsaj ko berem komentarje, po raznih portalih, zakaj ima prednost pred Prepeličem v prvi postavi itd itd).

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Mi smo bli tam in navijali, ampak vzdušje enostavno ni bilo enako kot prejšnji petek. In ne samo da so odhajali pred koncem tekme, že s polčasa jih precej ni prišlo.

Sama tekma sicer ni bila katastrofalna, je pa bilo precej raznih napak, izgubljenih žog itd..

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Prepelič bo še rabil nekaj odigranih tekem. Ko mu ne gre met se popolnoma izgubi. Je pa slabši člen obrambe. So nasprotniki rabili dve tekmi, da ne zna braniti igre z hrbtom. Kakšna kila gor pa bo lažje.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Porazna igra... no, ampak sj se je pričakovalo da bodo nihanja, glede na roster letošnje sezone....

Glede predčasnih odhodov: Vsak ima pravico iti po treh minutah, tko da ne vidim razloga kaj se vsajate... Uprava bi se morala zamisliti ali so res tok nesposobni, da ne morejo zadržati gledalcev do konca.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Porazna igra... no, ampak sj se je pričakovalo da bodo nihanja, glede na roster letošnje sezone....

Glede predčasnih odhodov: Vsak ima pravico iti po treh minutah, tko da ne vidim razloga kaj se vsajate... Uprava bi se morala zamisliti ali so res tok nesposobni, da ne morejo zadržati gledalcev do konca.

Zakaj pa uprava?? Folk pač pride na tekmo samo zato, ker se hoče pokazat (to je glavni razlog), potem pa dolgo časa nič, potem pa hočejo vidt zmago. Če bi bila tesna tekma bi ostali do konca, tako pa so nula od človeka! Podpira se DO konca, ne pa kr it. Res škoda, da še ni pri nas tako kot v ANG fuzbal, kjer je ime na karti
smile-1.gif

Iz tega so izvzeti tisti navijači, ki res pridejo na tekmo in navijajo do konca tekme, pa ni važno ali je poraz tako kot včeraj ali je zmaga za xy pik.