Tisti, ki je najprej hodil okoli in pobiral podpise za sogalsaj, da lahko kopljejo, je najprej rekel, da sicer gradi Telekom oz. GVO... vendar da naj bi to bilo financirano iz evropskih sredstev in da bomo lahko izbrali kateregakoli ponudnika... Zadnjic sem govoril se z z enim drugim (nadzorni, projektant ali nevem kaj) in je rekel,d a bomo lahko izbrali kateregakoli ponudnika, razen Telemach, ker ima Telemach tukaj lastno omrezje (sicer menda samo v upravljanju od EVJ oz. Zavoda Kabelska Medvode) ... Med tem casom so tudi Telemachovci pospeseno nekaj obnavljali kabelsko omrezje, kopali in menjali kable ... in to ne po istih trasah, kot je bilo prej kabelsko ali telefonsko omrezje ampak ponedok cisto na novo... Ko so gradili to omrezje so delali skupaj takrat se PTT (sedaj Telekom) in kabelska Medvode ...
Bomo videli, kako bo... Itak si nisem mislil, da bom dozivel to, da nam bodo sploh pripeljali optiko do hise... Sedaj imem cev ze do hise
... in kot je bilo receno bodo v roku enega meseca ze menda filali cevi z opticnimi vlakni ...
Lani poleti je celo okoli hodil nekdo, ki je za T-2 hotel pobirati podpise za prikljucek ... Sem takrat rekel, da bom podpisoval sele takrat, ko bo optika ze napeljana...
... se celo takrat sem dvomil, da bo sploh kaj iz tega... Nekaj mesecev kasneje pa je prisel ta, ki sem ga omenil na zacetku in je zbiral soglasja, da lahko kopljejo za optiko ...
Celo obvestili so nas takrat, naj ne nasedamo ... >>
https://www.medvode.si/objava/202604