Nobenih stroskov, saj so mi povedali, da tega ne racunajo ker je to starejsi blok. Novi bloki pa morejo placat baje. Sicer pa nisem se prejel poloznice. Morda bo kej zaracunano v prvi poloznici. Ceprav dvomim.
Zakaj?
Zakaj?
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
nisem jaz zato tukaj, da najdem napako, nisem usposobljen za kaj takega. jaz sem le kupec, ki je izpolnil svojo stran pogodbe in kupil delujoči tv kateri ima vgrajen dvb-c sprejemnik in to je vse kar mora naročnik naredit. vse ostalo je stvar ponudnika.
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Ampak tukaj se moremo nekaj drugega vprašat:
ALI namenjamo krivdo TVju, katera očitno "ne izpolnjuje standardov" EVJ-ja, kateri ima modulacijo QAM256?
Torej potem takem, imamo vsi "pokvarjene" televizije, torej tisti kateri imamo EVJ ponudnika in TVje Samsung?
Zakaj pa ne bi EVJ se podredil svojim naročnikom in spremenil modulacijo na QAM64? Bi s tem imel manj težav?
Ne vem no, meni se to zdi napaka ponudnika, ker nima nekega "univerzalnega" pravilnega delovanja svoje slike za vse tvje in kot očitno moreš imeti nek poseben TV, kateri izpolnjuje pogoje EVJ-ja oz ustreza njihovemu signalu slike...
Tako nekako si jaz to razlagam. Sej sem že več krat napisal, če je res temu tako, potem naj v pogodbo navedejo, da morda slika na digitalnih kanalih ne bo delovala pravilno kjub temu, da ima naročnik dvb-c sprejemnik in s tem izpolnjuje svojo stran pogobe.
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Oni nimajo samsungovih tvjev v ponudbi. Ce se ne motim. Mogu bi dobit identicni tv kot je moj.