Eurovolley 2013

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Naši na uvodni tekmi premagali Srbijo 3:1.
shocked-1.gif

S tako igro lahko pridejo še zelo daleč.

http://www.rtvslo.si/sport/odb...aki-srbi/318183

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Vrhunsko
cheer.gif

Sicer to ni več tista srbija, kot z Nikolo na podajaču, ampak vseeno največji uspeh slovenske reprezentančne odbojke do sedaj, vendar jim še veliko manjka, da izenačijo rezultat final foura ACHja.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Groza. Po izvrstnem začetku niso več uspeli ničesar. Sicer je skupina res težka, ampak po tem, ko so najtežjega nasprotnika premagali, bi človek pričakoval vsaj kako točko še proti Finski ali Nizozemski. Vprašanje ni bilo samo v kvaliteti ekipe, ampak veliko tudi v taktični igri in postavi igralcev. Čebulja je imel konstantno v igri, čeprav je imel katastrofalen sprejem in ni toliko naredil v napadu, kot bi moral, da bi za to slabost nadoknadil. Potem pa tudi izbira smeri servisa, taktike servisa in konec koncev tudi menjav.

Pa drugač nimam nič proti Slabetu, ki je vrhunski trener, ampak taktično je pa pošteno zamočil na tem EP. Vseeno upam, da se mu bo pustilo delati še naprej in se ne bo menjalo selektorja. Ampak take generacije, kot jo imamo sedaj, ne bomo več imeli hitro, in je bo zelo škoda. Sicer pa lahko vsi igrajo še vsaj 5-6 let. Nekateri še dlje.

Krajina4ever

Zelenc'
10. jul 2013
27
0
1
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Jaz sem ostal brez besed.
confused-1.gif
Nisem nekakšen poznavalec odbojke, ampak sem po zmagi nad Srbijo pričakoval borbo za prvo mesto med Srbi in Slovenci. Na koncu so bili prvi Finci.

A kdo ve, če je kje mogoče najti vrhunce tekem? Iskal na youtube, pa nič pametnega ni.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Srbi se stopnjujejo imeli so srečo z razporedom. Če bi naši v soboto igrali z nizozemci in včeraj s finci, bi šli pa naprej. Finci so bili namreč že prvi v skupini pred tekmo s srbi, tako da so igrali malo bolj z levo roko, na našo smolo.