Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Nisem rekla naj bo on možakar, naj bo kar hoče briga me, sem rekla, da upam, da se ne boste zdej vsi tipi maškaral v ženske, ker se mi zdi da gre trend v to smer. (beri tudi moje PS-je)
majč
Dobro se ti zdi.
Trend gre definitivno v to smer. Ker se očitno poženščeni moški lažje približajo že tako zblojenim mladenkam...
Tja do 1995 si bil zanimiv, če si kot rekreativni košarkar dal recimo 20 pik, če si na fuzbalu dal 2 gola. Tudi če si dobro igral violino, ali mogoče igral kitaro in pel brez fušanja, si bil vreden pozornosti.
Danes pa si jim zanimiv, če si delaš make up, če si D. Murko, še bolj pa, če si daš kot moški silikonske prsi.
Tiče pa imajo taki s takimi idejami in takim početjem itak samo za uriniranje. Bi bilo pravzaprav čisto vseeno, če jih niti ne bi imeli!
Največji frajer pa si, če si ga daš odrezat (Salome style), ga javno pred novinarji vržeš psom ali prašičem in na ta način še dodatno pljuneš po svojem spolu.
Če pa imaš pri 28-ih visok glas (sopran), kot ga imajo Dunajski dečki, si pa že čisto blizu končne zmage...
In čisto blizu temu, da si všeč skoraj vsem fuflam.
Zblojeno!