Eurovizija 2014

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
34
28
Kar se mene tiče
bonk.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.667
224
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
lol, vsi pametni na kvadrat, ampak tip je odpel vrhunsko (slučajno sem komad slišal enkrat prej, pa sem mislil, da poje bejba, šele potem zvedel, da gre za tipa), tle onanirate na Romunski komad, Švedski sicer fin, ampak je sestavljen iz copy/paste prve minute v preostanek komada ...

Nizozemske noben omenil ni ...

Slovenija pa tokrat z odličnim komadom, odlično izvedbo pač predzadnja. sem vedel, da bo tako, v četrtek, waaa, bravo, vsa čast, dans pa pluvanje vsepovprek. Slovenija pač ...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Upam, da se zavedate da je človek igralec, za Evrovizijo pa vsi vemo, da ni ravno o kvaliteti glasbe. Čeprav vsaka čast dedu, ker je odpel res dobro!

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Saj nisem reko, da je odpel najbolše, ker tudi ni. Ne moreš pa rečt, da ni odpel dobro.
tumblr_n5819tkCdg1s78rr3o1_500.jpg

hysterical-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

Slovenija pa tokrat z odličnim komadom, odlično izvedbo pač predzadnja. sem vedel, da bo tako, v četrtek, waaa, bravo, vsa čast, dans pa pluvanje vsepovprek. Slovenija pač ...

Amm... a se ti malo sam s seboj kregas? V debati vsi Tinko hvalijo, se mi zdi no.

P.S. mi gredo pa ti pametnjakovici res na [cenzura] "kdo je Raay, kaj je to Evrovizija, a to še obstaja..." not funny indeed.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.608
3.974
113
Najboljši smo bili, čeprav smo bili predzadnji.

Nemože nam niko ništa!
cheer.gif

Gre za veliko nepravico in zoroto!!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Tako je bilo pred prepadom rima, sami pedri povsod. Sedaj bodo pa tudi drugi naselili celo evropo, znanka je vzgojiteljica je rekla da jih ima v skupin polovico jugovičev oz. še kaj slabšega.

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #9334

No ja, v bistvu dokaz, da naša ni zanič. Ko smo jim poslali tja gor Pepel in kri in pesem Dan ljubezni, je bila tazadnja!
shocked-1.gif

Pa je bila za poslušat daleč najlepša, pri nas je pa itak evergreen kar se slovenskih popevk tiče.

V glavnem smo si krasno prišparali precej problemov, če bi naša slučajno zmagala. Je EMA že prav delala! Če bi poslali tja gor kakega murkota, bi pa znal ratati kak hudir
grin1.gif
.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.594
1.273
113
sem pogledal kako je slovenija glasovala.... ne me jebat, vsi 1. mesto za avstrijce
bonk.gif