Eurobasket 2017

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dragič je NBA igraæ, že večkrat igral na teh prvenstvih in vedno smo meli na koncu pušiono skupaj s kameradi.

Tokrat pa imamo mladeniča, ki nas rešuje in tako bo tudi s Španijo.

p.s.
predlagam ti, da več ne odgovarjaš na moje poste, jaz tvojih ne bom več videl...

Pa drgač sem te mel kar za razgledanga dečkota ampak tle si pa kr tko mal... ne vem al trolaš al pa si mal smotan...
evil.gif
Tudi jaz sem ga imel za razgledanega,vendar samo tam kjer mu paše. Iz vsake tema lahko najdeš nekaj pozitivnega ali negativnega,in če je našel samo nekaj ko je samo delček tega,bo on to opeval.
Ja in sedaj vidim,da je tudi nevoščljiv in pesimistočno nastrojen.Poleg tega se dela pametnega na vseh področjih.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Tekmo lahko zmaga samo ekipa. Dragiæ in Dončiæ gor ali dol, če bi zadnjo minuto igrali samo štirje, bi močno izgubili. Vsak je bil pomemben. Nekateri so boljši od drugih, pa tudi pozicija nekaterih v igri je bolj očitna in nam laičnim gledalcem bolj všečna.

Seveda. Ravno v tem so mi letos všeč, ker ne sloni vse samo na enem pleju, pa naj bo to Dragič al pa Dončič, al pa Lakovič, Prepelič, Tonček. Vsak ima svoje zadolžitve, sam tega Šneci ne šteka.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Vsaka čast fantom. Lepa zmaga. Sladka zmaga.
Ampak zmaga rokometašev proti Hrčkom, ko so jih rabili v zadnjih 7 minutah pri vodstvu Hrčkov za ... hmmm 10 golov? ..... je bila pa pre-pre sladka.
Ni kej.... dobre športnike imamo- Sam da se ne bo spet kter našel, ko bi nekaj nekam vrgel malo dalje, potem bi pa penzijo za cel lajf.

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Erazem ne zdrži celega treninga. Model ima sfukana kolena. Če on dobi klub, kjer bo igral, lahko tudi ti potrkaš na vrata KK Janče
smile-1.gif

Zagorac je imel včeraj tudi precej smole. Dejstvo pa je, da ima specifično vlogo in ni tako raznovrsten, kot npr. Miha Zupan. Ima pa več izkušenj, kot nekateri mlajši igralci, ki niso prišli v ekipo.

Kdo pravi, da bi moral igrati Erazem 25 minut ?
Že če bi 10 minut zdržal, ima s svojimi izkušnjami in kvaliteto veliko več za pokazati, kot Zagorac, ki v 36 sekundah naredi 2 osebni, to je pa tudi vse, v garderobi pa ga kaže, kot da je dal 14 pik, 7 skokov, 3 banane in 4 asistence.
Ne vem, saj morda se grdo sliši, samo za mene je Zagorac dober ravno za KK Janče, ko ga ravno omenjaš.

Sploh pa imamo doma zih še kakšnega bolj kvalitetnega mladca.

Nazadnje urejeno:

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Zagorac je pac na klopi koristen, z motiviranjem, ustvarja kemijo. [cenzura] ga, ucer ga je posral. Drgac pa, ce bomo tkole not metal proti Spaniji, jih bomo nabil.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Sam da se ne bo spet kter našel, ko bi nekaj nekam vrgel malo dalje, potem bi pa penzijo za cel lajf.

Sicer ne paše zraven, ampak če si že začel; v vsaki, kolikor toliko urejeni državi, imajo ljudje, ki so bili v karieri svetovni in olimpijski prvaki, to poštimano.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Za individualne športnike mora drčava poskrbeti, ne za ekipne. Tam dobivajo plače. Ostali imajo glih mal več kot minimalca po VEČINI. Davka na nagrade znaša pa več kot država da za plače športnikom (tako da uspešni športniki dajo več državi direktno financ kot obratno, da ne govorimo kaj promocija države pomeni za turizem in ostalo prepoznavnost).

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.522
1.109
113
Fantje so carji!!! Največji med njimi pa Kokoškov! Kapo dol... Tole gremo do konca... Kakšna mentaliteta! Kaj vse so včeraj fasali in zmagali!!! Nimate kaj šinfat... Tudi drugi imajo tujce, in ne prav kvalitetne menjave... Špance bomo lagano...
grin1.gif

Jaz sem kar zastavo obesu, pa je do nedelje ne snamem, če bo zlata bo pa še en dodaten teden visela...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.775
1.590
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik ajvanho pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Erazem ne zdrži celega treninga. Model ima sfukana kolena. Če on dobi klub, kjer bo igral, lahko tudi ti potrkaš na vrata KK Janče
smile-1.gif

Zagorac je imel včeraj tudi precej smole. Dejstvo pa je, da ima specifično vlogo in ni tako raznovrsten, kot npr. Miha Zupan. Ima pa več izkušenj, kot nekateri mlajši igralci, ki niso prišli v ekipo.

Kdo pravi, da bi moral igrati Erazem 25 minut ?
Že če bi 10 minut zdržal, ima s svojimi izkušnjami in kvaliteto veliko več za pokazati, kot Zagorac, ki v 36 sekundah naredi 2 osebni, to je pa tudi vse, v garderobi pa ga kaže, kot da je dal 14 pik, 7 skokov, 3 banane in 4 asistence.
Ne vem, saj morda se grdo sliši, samo za mene je Zagorac dober ravno za KK Janče, ko ga ravno omenjaš.

Sploh pa imamo doma zih še kakšnega bolj kvalitetnega mladca.

Lorbek - ne more sploh. Ne vem, če si predstavljaš...ali pa poznaš zadeve. Vsi vedo v kakšnem stanju je in nihče ni pričakoval, da bo on šel na prvenstvo. Razen tistega dela javnosti, ki ničesar ne ve o tem.
Prej tega nisem hotel napisati, ampak Zagorac se z večino teh fantov zelo dobro pozna, razume, druži itd. In je tudi tak tip človeka, ki se ne rine v ospredje in ne jemlje uspehov ekipe, kot lastni uspeh pač pa kot timski. Morda je tudi zaradi tega "hustlal" po tujih klubih v drugih in tretjih ligah.
Lorbka pa pozabi
smile-1.gif