Kot sem poslušal pri prenosu na radiu, so sodniki dopuščali pošteno pretepanje. Možno je, da naši niso hoteli tvegati poškodb pred EU in so zato tako pocarsko igrali. Posebno pri skokih smo bili čiste nule.Tole je bilo žal težko gledat. V 3. četrtini smo imeli en ali dva favla in treh napadov zapored nismo ustavili z osebno. Je res tako v takih primerih vzeti še 2. time-out v dveh minutah in opozoriti: od bonusa smo daleč toliko kot od zmage, od tle naprej vsakogar tolčemo po rokah, pa če bojo do konca četrtine še 20-tič metali proste mete...
Kot lani na olimpijskih: kriv je tudi trener.
Možno, ampak če smo se bali poškodb, bi lahko dali noter (nesrečna) Čebaška in Hrovata, zraven pa še preostanek tretje peterke in probali...Kot sem poslušal pri prenosu na radiu, so sodniki dopuščali pošteno pretepanje. Možno je, da naši niso hoteli tvegati poškodb pred EU in so zato tako pocarsko igrali. Posebno pri skokih smo bili čiste nule.
Niso zajebal SP, ker je tudi Izrael popušil. Bojo pa še morali igratdisclaimer: daleč naokol ni nobenega kavča
kdor ne tepe je tepen
tole včer ne samo da ni blo prijetno gledat... zna bit, da so tud zajebal SP
in to v - bodimo pošteni - zelo lahki skupini
če tile blondinci tepejo naš dream team, kaj bodo z nami počel novembra, ko bo pr nas rupnik največji & najvišji?
Saj imamo Švabe tudi v skupinskem delu EP. Takrat se bo videlo, koliko je ura.disclaimer: daleč naokol ni nobenega kavča
kdor ne tepe je tepen
tole včer ne samo da ni blo prijetno gledat... zna bit, da so tud zajebal SP
in to v - bodimo pošteni - zelo lahki skupini
če tile blondinci tepejo naš dream team, kaj bodo z nami počel novembra, ko bo pr nas rupnik največji & najvišji?
Saj imamo Švabe tudi v skupinskem delu EP. Takrat se bo videlo, koliko je ura.
Seveda, tastar ni znal zadeti koša iz 2m,tamali lahko zadane od kjerkoliLepo so se vrnili, baz sem se psihe po luzeriji z naziji.
Veliko je menjaval naš, da je ohranjal brzino.
Arvidas pa je verjetno sineka poslat klečat ti to A od Arvidasa.
Drugi bradonja pa se je skor polomil, ko ga je naš obračal.
Prav je prišel poraz proti svabom, vseeno so mediji naredili svojeno tole dons je pa blo že mal bolj šampionsko
tastar je igral na obročSeveda, tastar ni znal zadeti koša iz 2m,tamali lahko zadane od kjerkoli
Kera naci izjava..Tudi mi nimamo črne kite, 2017 smo jo imeli, upam da ne bo to odločilno, ko bodo tekme z opicami.
Danes, če igraš zgolj na obroč sediš na klopi, če sploh, moderna košarka ne pozna več klasičnega centra že zadnjih 15 lettastar je igral na obroč
klasičen=nerodenDanes, če igraš zgolj na obroč sediš na klopi, če sploh, moderna košarka ne pozna več klasičnega centra že zadnjih 15 let