Eurobasket 2017

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.718
9.493
113
Ma dej no. Lohk bi bil tiho. Štimac je celo tekmo provociral, skakal na sodnike, Ðorđe se je več s sodnikom ukvarjal ko s tekmo. Lohk je srečen, da ni še kaka tehnična padla. Eni trije meti Dragiča z evidentnim udarcem po roki, drugač Goran ne fali table in tako naprej. Sam tiho so lohk.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Samo klanjam se lahko našim fantom. Res igra z jajci, sploh v zadnjih 4ih minutah brez prvih zvezd prvenstva, ko je EKIPA pokazala svoje srce. Sploh Nikolič in Prepelič sta za moje pojme odigrala najboljši tekmi v svojih karierah.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ma dej no. Lohk bi bil tiho. Štimac je celo tekmo provociral, skakal na sodnike, Ðorđe se je več s sodnikom ukvarjal ko s tekmo. Lohk je srečen, da ni še kaka tehnična padla. Eni trije meti Dragiča z evidentnim udarcem po roki, drugač Goran ne fali table in tako naprej. Sam tiho so lohk.

Ma ja daj, Prepelič jim je nasul tri trojke iz 9 metrov, potem pa trikrat brez faula celo tablo fali. Sigurno ja...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Normalen sodnik bi Ðorđeviæa že v prvem polčasu poslat sedet.

jebeštrga, nekaj renomeja pa vseeno ima, je bil dolgo med najboljšimi, če ne najboljši igralec v evropi.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik jello pravi:

Vsi vemo, da to niso bili normalni sodniki. A to je problem Fibe ne nas.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
To, da se (pretirano) ukvarjaš s sojenjem, se ni nikoli obrestovalo. Ne igralcu, ne trenerju, ne ekipi.
Skozi turnir je bilo sojenje najmanj čudno. Da je bilo krivično, bi težko rekel, ker so bili sodniki toliko nesposobni, da so napake dokaj enakomerno porazdelili na obe ekipi
smile-1.gif
Kot gledalca so me precej motila nihanja v kriteriju, ki se je včasih spreminjal iz četrtine v četrtino. Kako zelo moteče je to za igralce in škodljivo za igro pa je jasno.
Osebno ne vidim, da bi bil Ðorđeviæ nespoštljiv do naše zmage.
Mene sta (pozitivno) presenetili tehnični za simuliranje v obrambi. Tega nisem zasledil na nobeni od tekem, ki sem jih gledal.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.718
9.493
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:

Ma ja daj, Prepelič jim je nasul tri trojke iz 9 metrov, potem pa trikrat brez faula celo tablo fali. Sigurno ja...

Napisu sem Dragiæ ne Prepelič poglej si posnetke 2. četrtine.

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.718
9.493
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:

jebeštrga, nekaj renomeja pa vseeno ima, je bil dolgo med najboljšimi, če ne najboljši igralec v evropi.
A Dragiæ ga pa nima?

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
ps

se enkrat se je pokazal kok so (ne)vredni rezultati na pripravljalnih tekmah, ker po predstavi v Stozicah mi je blo zal da sem sel gledat tisto zalost, ko je slo pa zares, je bila pa to cisto druga igra nasih.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:

vsaj kaksno tehnicno bi mu lahko spustil. pa stimcu tudi ...

Kot so že napisali je bilo kar enakomerno porazdeljeno. Moj komentar je šel na to da so sodili v našo korist.