Eurobasket 2017

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Spance so preseneteli underdogi... s klopi, druga peterka- smo imeli zelo uravnotezeno razdeljene pike in to proti spancem. Se ena vrlina, ki je prej nismo imeli..., klop.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
...in ta raznovrstnost ubija nasprotnike, ker ne vedo, kje te stisnit, ker pada od povsod
smile-1.gif

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
V nedeljo mormo srbe rasut in jih poslat v njihov pašalukkk. Če bodo rusi smo ga pa nahebal. Tak se bori za zastavo tak se bori za basket.Kapo dol Fanti cari ste.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
"Ovo što su Slovenci napravili Španjolcima u polufinalu EuroBasketa nije za mlađe od 18"

grin1.gif

https://www.24sata.hr/sport/gremo-slovenci-senzacionalni-susjedi-u-finalu-su-eurobasketa-540046
cheer.gif

Stari, hebat ga, se ti opravičujem, ker sem po tekmi odprl Janževca. Niso imel druzga....

Če se v nedeljo okronamo z zlatom, dobiš 6 L prave kapljice po pošti na dom, da ne boš pil to kemijo! Obljubim!
nahrung002.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-372
113
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Citat:
Uporabnik baldrick pravi:
a ve kdo kako v nedeljo v instambul in karte kako do njih.

Se priporočam, kako dol, bi šel, kako najcenej oz z ne prevelkimi stroški? Gremo skupno?

Preko Kompasa. Organizirajo.

475€ + 60€ za vstopnico ...
crazy1.gif

60 je za 3. Mest... Finale so 70... Ceprav, vstopnica res ni draga... Sam pot...

Da ne bomo tople vode odkril...

http://www.kompas.si/potovanja...09.2017e1i36190

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
"Ovo što su Slovenci napravili Španjolcima u polufinalu EuroBasketa nije za mlađe od 18"

grin1.gif

https://www.24sata.hr/sport/gremo-slovenci-senzacionalni-susjedi-u-finalu-su-eurobasketa-540046
cheer.gif

Stari, hebat ga, se ti opravičujem, ker sem po tekmi odprl Janževca. Niso imel druzga....

Če se v nedeljo okronamo z zlatom, dobiš 6 L prave kapljice po pošti na dom, da ne boš pil to kemijo! Obljubim!
nahrung002.gif
Itak da bomo zmagal, tako da HVALA!!! Še raje pa bi videl, da osebno dostaviš!
nahrung002.gif

Ampak potem bo 6l premalo...

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Citat:
Uporabnik baldrick pravi:
V nedeljo mormo srbe rasut in jih poslat v njihov pašalukkk. Če bodo rusi smo ga pa nahebal. Tak se bori za zastavo tak se bori za basket.Kapo dol Fanti cari ste.

Nahebal smo ga z rusi? Se je mogu najdet ena cmera ane.

Kapo dol fantje!!!

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Snečko še zbira pepel, s katerim se bo posipal. Žal še ni kurilna sezona in ga ne najde dovolj...

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
To je to, TO JE TO!!!
cheer.gif

Kaj so spet naredili!!! TO JE TO!!!! Tole bo zlata... ZLATA! Vse klapa, VSE!
cheer.gif

Vsi so za POHVALT, VSI!!! Malce nervozen začetek, ampak hej, saj mamo KOKOŠKOVGA! Še Dragiča je dol potegnu, ko je vidu, da so ga pokrili, pa Dončiča, ko je na sodnike pi*du. Vse prave poteze, menjave, minute odmora. ZAUPAL JE V KLOP.
grims-1.gif

Ni važno, kdo bo nasproti v finalu, imamo vse kar se imeti da!
evil.gif

Komi čakam, komi čakam!
grin1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Janch pravi:

grin1.gif

Glej stran 11
smile-1.gif

Sicer pa ja, nikoli ne pijem doma..., danes sem pa odprl Absolut Vodko in 5 red bullov, ki sem jih dobil za RD, ze po 1. cerrtini. Se 2dcl vodke imam.
Potem pa nehi pisat, da ti ne bo jutri za kakšno napisano stvar žal....
cool-1.gif

Saj jaz tudi pijem samo ko sem sam ali pa v družbi

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Vse kul..., ampak to je zgodovinski uspeh... sem cakal do druge cetrtine, pol sem pa odprl
smile-1.gif
, sem cutil, da je to to. Sicer pa ne spijem niti piva doma.