Eurobasket 2011

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
še nisi pomislil na to da so tele tekme na zacetku prakticno brez pomena in da mogoče testira različne peterke in počiva ključne igralce?
zmaga je zmaga, pa tud ce je na konc za eno piko.

Ne, na to nisem pomislil, zato ker je bil čas za to na pripravljalnih tekmah. Poleg tega kakšnega posebnega uigravanja peterk nisem zasledil. Če Lakovič igra v povprečju 28 min, Z. Dragiæ 25, Lorbek pa 26,5 (člani prve peterke) in hkrati Rupnik nič, je o kakšnem uigravanju težko govoriti.
In če cono napadajo vedno na isti način in si vedno znova polomijo zobe, potem o kakšnem uigravanju različnih akcij ne more biti govora. Koliko izdelanih napadalnih akcij si pa ti opazil v teh dveh tekmah? In če že uigravajao različne peterke, potem te rabijo tudi nekaj svetovanja, ne pa da v 14 minutah, ko ne damo točke ni klicana niti minuta odmora!

In ja, zmaga šteje in to me tudi zelo veseli.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
sicer nisem uspel še nobene tekme pogledat na prvenstvu, ma se mi zdi tale EP "kr nekaj" . . . sploh ni tistega pravega filinga. se mi zdi, da so vse pokvarili, ko so spustili toliko rep. zraven. Včasih je bila vsaka tekma derbi, . . . . no saj so danes tudi, če pogledaš rezultate
evil.gif
, samo mi nekak ni, da bi gledal SLO : Ukrajina, SLO: Belgija, HRV : FIN, . . . . .
aja še to. . . sem gledal razpored zadnjič in ugotovil, da je v bistvu ena grupa exYU prvenstvo
bonk.gif

svaka čast makedoncem
cheer.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
ja najbol, da ze zdele v uvodnih tekmah proti "bednim" nasprotnikom razrkijejo vse taktične zamisli, da se bodo lahk kasnejsi in precej boljsi tekmeci prpravl na njih ane. glede na to da je maljkovic 4x osvoju evroligo, mislm da ma se kr ksno foro v rokavu..
pa forma se tud ponavad na zacetek prvenstva tempira... :D

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Kakšen obisk na tekmah, katastrofa....24 ekip je preveč.....12 igralcev premalo.....tale prvenstvo bo fail.....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
ja najbol, da ze zdele v uvodnih tekmah proti "bednim" nasprotnikom razrkijejo vse taktične zamisli, da se bodo lahk kasnejsi in precej boljsi tekmeci prpravl na njih ane. glede na to da je maljkovic 4x osvoju evroligo, mislm da ma se kr ksno foro v rokavu..

glede na to, da se pike nesejo naprej, je vsaka zmaga zelo pomembna

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
a so ksno zgubl do zdej? pa prosim poglej nov tekmovalni sistem, ker iz naslednjega kroga gredo po 4je iz skupine naprej...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:

Kakšne nove taktične zamisli pa lahko izvedeš proti coni. Maljkoviæ je itak dejal, da že 30 let enako igra proti coni in da njegov napad deluje.

Proti coni se igra:
- s štirimi na zunanji liniji in enim na robu rakete - razbijanje s trojkami - to je edino, kar naši delajo in jim ne ratuje
- s preobremenitvijo ene strani - 3 igralci v napadu se postavijo na isto polovico igrišča, eden na posta, eden pod koš
- z dve visokima igralcema na robu rakete. Žoga hitro kroži po zunanji strani, branilci utekajo z zadnje strani pod koš

Zadeve so znane

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

yebeni Maljkoviæ - danes najboljšega igralca pozabi na klopi. Še dobro, da je Smodiš skasiral 5 osebnih, sicer Begiæ ne bi več stopil na igrišče. Slovenija 14 minut brez koša, Maljkoviæ pa brez minute odmora. Vrni denar zvezi, gobezdač bleferski

467716-post_slo.gif

Najbolj sta me v smeh spravila komentatorja. Vsakič, ko je v zadnji četrtini kdo od naših zadel prosti met (tudi če samo enega), sta vzhičeno izustila "BRAVOOOO!".
hysterical-1.gif

Proti prvi povprečni ekipi bomo popušili s tako igro.

Nazadnje urejeno: