Eurobasket 2011

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kako pa Turki mečejo proste mete. To je pa že smešno.

Srbi z nekaj sreče v četrtfinale.

Nekaj sreče?
hysterical-1.gif
Poleg vseh zgrešenih prostih so imeli še zadnji met za zmago in ga zgrešili. Upam si trditi, da bi Turki s Tanjeviæem prišli do četrtfinala.
Roko na srce so Srbi še večje razočaranje kot naša reprezentanca.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
So razočarali ja....vseeno pa znajo priti do polfinala, kar za naše močno dvomim.
grin1.gif

Pri Srbih ga predvsem Teodosič serje in mi gre zaradi tega iber na živce. Če ne bi bil top scorer bi verjetno že letel iz reprezentance.

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Sej verjetno je blo že kje napisan, pa vseeno me zanima, kje se bo dalo današnjo tekmo gledat preko spleta?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
So razočarali ja....vseeno pa znajo priti do polfinala, kar za naše močno dvomim.
grin1.gif

Pri Srbih ga predvsem Teodosič serje in mi gre zaradi tega iber na živce. Če ne bi bil top scorer bi verjetno že letel iz reprezentance.

Teodosiæ ne bo nikoli letel iz reprezentance. Pa čeprav na momente igra kot play mladinskega pogona Ilirije. Pri njem je največja dodatna vrednost to, da zadane proste mete tudi če igra slabo in tudi ko gre za zmago. V tem oziru je boljši tudi od Parkerja. Da ne omenjam, da zadane kak nemogoči met (nam in Špancem), ko je najbolj pomembno. Če bi model porihtal podstrešje in začel igrat obrambo, bi bil brez konkurence top play Evrope.

Ne bi bil tako prepričan, da bodo šli v polfinale. S tako igro jih Rusi premagajo. Pri Makedoncih je pa preveč če-jev. Načeloma bi jih s pravilnim pristopom morali "pojesti". Ampak to velja tudi za nas.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Bolje da se spokaš iz Alterja, da ta ne postane Mobisux....[censored]

Samo malo, hočeš povedati, da je bil alter kdaj na višjem nivoju kot mobisux?

Bom odgovoril v alterjevskem slogu:
13.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
finci lahko igrajo tako, kot smo mi igrali kot otroci pri 10 letih, ko smo mislili, da če žogo ne ujameš z obema rokama ampak takoj odbijaš, lahko potem primeš in še enkrat začneš odbijat
hysterical-1.gif

sodnikom pa malo igra v glavi

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
finci lahko igrajo tako, kot smo mi igrali kot otroci pri 10 letih, ko smo mislili, da če žogo ne ujameš z obema rokama ampak takoj odbijaš, lahko potem primeš in še enkrat začneš odbijat
hysterical-1.gif

sodnikom pa malo igra v glavi

Nekam čudno sodijo tile sodniki. Dvojno vodenje, favl Smodiša pri zapiranju Lee-ja, favl nad Ožboltom, itd.
Zdrs Finca, Lorbku favl?

Nazadnje urejeno: