Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Komentar z rtvslo.si
"Matr res so antipatični , gnili , low life izmečki Španci. Rubio klati z roko proti Srbu , ki ga krije, vsak Španc v obrambi se drži v flop pozi(že na začetku mal nagnjen nazaj in ob stiku boom že 3 metre po tleh...), konstantno v pogovorih z sodniki in ko sodnik ne zapiska za njih dolgi pogovri z njimi+njihov stupid face izraz .Bruh...
Naj letijo čimprej z turnirja."
Mene obdajajo podobni občutki...
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Je pa, roko na srce, Begiæ zacvetel ravno zaradi Maljkoviæa. Prav spomnim se, kako ga je zagovarjal in imenoval "nebrušeni diamant", čeprav je imel slabo klubsko sezono. Pipan bi sigurno držal v igri Slokarja, Begiæ ne bi dobil toliko priložnosti.
Me pa izredno veseli, ker se resnično razvija v špica centra. Kar na smeh mi je šlo včeraj, kako so Grki igrali s strahom, ko jim je zalimal tri banane in polovil tistih nekaj skokov v napadu. Bourusisa sploh ni blo več za videtVčeraj je bil Mirza edina svetla točka, ampak zelo svetla.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Je pa, roko na srce, Begiæ zacvetel ravno zaradi Maljkoviæa. Prav spomnim se, kako ga je zagovarjal in imenoval "nebrušeni diamant", čeprav je imel slabo klubsko sezono. Pipan bi sigurno držal v igri Slokarja, Begiæ ne bi dobil toliko priložnosti.
Me pa izredno veseli, ker se resnično razvija v špica centra. Kar na smeh mi je šlo včeraj, kako so Grki igrali s strahom, ko jim je zalimal tri banane in polovil tistih nekaj skokov v napadu. Bourusisa sploh ni blo več za videtVčeraj je bil Mirza edina svetla točka, ampak zelo svetla.
Ma ste smešni zagovorniki tega srbskega bleferja.
Kaj bi delal Pipan? Hmmm, a si mogoče spremljal EP v Španiji?
BTW: včeraj sem v tretji četrtini prvič opazil smiselne in pravočasne menjave - tako da si Božo za to četrtino zasluži pohvalo
PS: ROFL @Srbija
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Ko vidiš francoski branilski par Parker - De Colo, se naša Dragiæ in Lakovič sploh ne moreta primerjati. To je čisto drug svet. Tekma proti Litvi je pokazala, kako močni so Francozi.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Ma ste smešni zagovorniki tega srbskega bleferja.
Kaj bi delal Pipan? Hmmm, a si mogoče spremljal EP v Španiji?
BTW: včeraj sem v tretji četrtini prvič opazil smiselne in pravočasne menjave - tako da si Božo za to četrtino zasluži pohvalo
PS: ROFL @Srbija
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Vsako tekmo bols igramo, usaj to. Do finala bomo ze v top formi.
A Maljkoviæ pa zna?Citat:
Uporabnik legionar pravi:
...
Pipanov problem je bil, da ko je "pokalo" (igralci so se izgubili ali pa sodniki) tega nikakor ni znal ustaviti....