Eurobasket 2011

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Poznam Maljkoviæeve dosežke in jih ne mislim nikakor zmanjševati ali kakorkoli kritizirati. Vse kar je s klubi dosegel je vsega občudovanja vredno. Način kako je to dosegel v Limogesu (totalna destrukcija) meni sicer ni všeč, ampak naslov je dobil.

Ampak ne živimo v preteklosti, ampak v sedanjosti.
Vse, ampak brez razlike prav vse, selektorje slovenske reprezentance se je ves čas pljuvalo - edina delna izjema je bil Zdovc. Tudi tukaj na tabli lahko opazš pljunke po Pipanu, recimo.
V redu, sedaj imamo slavno in za slovenske razmere odlično plačano ime na klopi. A mi lahko poveš, kje se opazi ta razlika v vodenju ekipe? Edina razlika, ki jo vidim je, da so naenkrat za vse krivi igralci, Maljkoviæ je nedotakljiv - in tu govorim tudi o novinarjih, ki so v preteklosti radi rekli kakšno pikro na vodenje ekipe.

Jaz še nisem opazil Maljkoviæeve genialne poteze, ki bi pomenila preobrat na tekmi. Morda jo še dočakam, ampak do danes nimam razloga za kakršnekoli slavospeve. Edina razlika, ki jo opazim do prejšnjih selektorjev, je širokoustenje.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Litvi se je cisto strgalo pri trojkah, srbi so zmetali mimo kar precej prostih metov, pa vseeno na koncu ni bila tako ogromna razlika, kot bi clovek pricakoval. No, so vsaj nasi dobili dober material za studiranje trojk
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Eno je prijateljska tekma v Ljubljani , drugo pa EP pri Litovcih doma.

Če naletimo na Litvo in nas oni doma dobijo v mlin, nas komot povozijo 20 razlike.

Nazadnje urejeno:

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
itak da majo prednost domačega terena, ampak tak % meta k so ga mel včeraj, ne bodo imeli večno...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Poznam Maljkoviæeve dosežke in jih ne mislim nikakor zmanjševati ali kakorkoli kritizirati. Vse kar je s klubi dosegel je vsega občudovanja vredno. Način kako je to dosegel v Limogesu (totalna destrukcija) meni sicer ni všeč, ampak naslov je dobil.

Ampak ne živimo v preteklosti, ampak v sedanjosti.
Vse, ampak brez razlike prav vse, selektorje slovenske reprezentance se je ves čas pljuvalo - edina delna izjema je bil Zdovc. Tudi tukaj na tabli lahko opazš pljunke po Pipanu, recimo.
V redu, sedaj imamo slavno in za slovenske razmere odlično plačano ime na klopi. A mi lahko poveš, kje se opazi ta razlika v vodenju ekipe? Edina razlika, ki jo vidim je, da so naenkrat za vse krivi igralci, Maljkoviæ je nedotakljiv - in tu govorim tudi o novinarjih, ki so v preteklosti radi rekli kakšno pikro na vodenje ekipe.

Jaz še nisem opazil Maljkoviæeve genialne poteze, ki bi pomenila preobrat na tekmi. Morda jo še dočakam, ampak do danes nimam razloga za kakršnekoli slavospeve. Edina razlika, ki jo opazim do prejšnjih selektorjev, je širokoustenje.

Razlika med dobrim trenerjem in vrhunskim je v tem, da vrhunski naredi vse, da ne rabi vleči nekih genijalnih potez, da se izvleče iz dreka.
V reprezentanci so igralci, ki ne rabijo trenerja ki jih goni v nedogled z osnovami kot kakšne mladince ampak avtoriteto, ki mora zadevo, ki si jo zamsili povedati le enkrat.
Mislim, da igralcem kova Lakovič, Lorbek, Smodiš, ... ni treba nekaj tupit v glavo samo prilagoditi sistem igre njihovim zmožnostim in jih voditi tako da ti sledijo.
Zakaj pa naši novinarji ne znajo povedati kakšne pikre na Malkoviča? Malo ljudi se spozna na fuzbal, basket, smučanje, boks pa še na sankanje na naravnih progah. To naši novinarji vse obvladajo (sigurno jih je veliko pripadnikov alter scene) in nas potem zapiajo z neko nepomembno statistiko.
Rad bi videl enega našega novinarja, ki bi opljuval naše igralce ali trenerje v kateremkoli športu tako kot je hrvaški opluval igralce, ki niso z reprezentanco v Litvi. Seveda z argumenti ne pa alter stil rekla kazala.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
Rad bi videl enega našega novinarja, ki bi opljuval naše igralce ali trenerje v kateremkoli športu tako kot je hrvaški opluval igralce, ki niso z reprezentanco v Litvi. Seveda z argumenti ne pa alter stil rekla kazala.

A sosed ni dovolj zgovoren? Aja, on ni uradni komentator..
grin1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
škoda da gruzinci niso nabrisal makedončetov
če nebi imeli Bobana McCabbskega bi tenko piskali