EU tarifa, Skype

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Meni je smešno. Problem vam je dat kak EURo za par klicev znotraj EU, za pir, ki je v EU ponavadi 3 EUR povprečno, pa ne.
smile-1.gif

Meni je pa smesno da grejo ljudje na dopust zato, da lahko potem po telefonu klepetajo z ljudmi doma. Sploh ne vem kako je lahko slovestvo obstalo, ker prej priblizno zelo dolgo niso imeli mobitelov in roaminga
evil.gif
Bi se razumekl, ce bi slo za posel, ampak ne, govora je konkretno o dopustu ...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Meni je smešno. Problem vam je dat kak EURo za par klicev znotraj EU, za pir, ki je v EU ponavadi 3 EUR povprečno, pa ne.
smile-1.gif

Meni je pa smesno da grejo ljudje na dopust zato, da lahko potem po telefonu klepetajo z ljudmi doma. Sploh ne vem kako je lahko slovestvo obstalo, ker prej priblizno zelo dolgo niso imeli mobitelov in roaminga
evil.gif
Bi se razumekl, ce bi slo za posel, ampak ne, govora je konkretno o dopustu ...
Aja dopust, ko jih ****, telefon je na Off, Jaz to uporabljam, kadar sem službeno po EU (sam si plačujem vse). Mam sicer še enega, ampak tistih 10 ljudi, ki imajo številko, vedo kdaj klicati, v primeru smrti ali podobne tragedije, drugače pa niti slučajno.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
(off topic)

Zanimivo, če gre za tvoj denar, naenkrat profit "ubogih" operaterjev ni več tak pomemben...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
(off topic)

Zanimivo, če gre za tvoj denar, naenkrat profit "ubogih" operaterjev ni več tak pomemben...
O čem to midva? Od kdaj pa so operaterji ubogi?

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
A ne zaračuna Skype še na vsak klic "connection fee" tam okrog 4-5 centov na začeti klic?
Drugače pa ja... dopust je dopust. Jaz sem do zdaj skorajda vedno pred odhodom vse na odzivnik preusmeril in pustil sporočilo, naj pokličejo, ko pridem nazaj, oz. pošljejo SMS, če je res nujno.
wink-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
A ne zaračuna Skype še na vsak klic "connection fee" tam okrog 4-5 centov na začeti klic?
Drugače pa ja... dopust je dopust. Jaz sem do zdaj skorajda vedno pred odhodom vse na odzivnik preusmeril in pustil sporočilo, naj pokličejo, ko pridem nazaj, oz. pošljejo SMS, če je res nujno.
wink-1.gif
Joj, to pa ne vem, ker Skype uporabljam samo zato, ker ga toliko ljudi, s katerimi delam in še to samo za chat in Skype-Skype klice, drugače pa SIP providerje, za klicanje stacionarnih in mobilnih številk, kjer imam to možnost, se pravi, da najdem dober WIFI. Mislim pa, da je tudi Skype ta connection fee ukinil, siguren pa nisem.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
(off topic)

Od takrat, ko je nekdo nekaj omenil o odiranju v tujini, ti pa takoj, da oni tud morajo kruh (pa malo kaviarja gor) zaslužit.
Selektivni spomin?
wink-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
(off topic)

Od takrat, ko je nekdo nekaj omenil o odiranju v tujini, ti pa takoj, da oni tud morajo kruh (pa malo kaviarja gor) zaslužit.
Selektivni spomin?
wink-1.gif
Bom naslednjič, glede na to, da so visoke temperature, pripisal z velikimi rdečimi črkami, kdaj sem sarkastičen. Sicer pa, nad mojo porabo se kljub temu ne bodo nikoli zmrdovali, ne glede na vse, kar zganjam, da jim kakšen euro odškrtnem.