Erjavizem... spet po dolgem casu

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Kdo pa misliš, da Hrčke mara, Bosanci, Srbi, Črnogorci?

Še manj pa v EU, kjer nekatere skandinavske države nasprotujejo vključitev Hrčkov v EU...

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
raje jih že majo, zaradi morja in turizma, če ne drugo so za to koristni Evropi, mi pa še to ne. + ko se priključijo Evropi bodo nova poceni delovna sila in bolj zanimivi od nas

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
34
48
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Hinavci smo slovenci kot vedno. Saj kdo pa nas mara po evropi...

Ne rabiš posploševat. Če si ti hinavc in če te ne marajo, imaš problem ti...
Jaz ga do sedaj nisem imel nikjer, pa kar dosti potujem, tako službeno kot zasebno...in ja, tudi v bivše JU-republike.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Šiptarji majo lepše plaže, pa jih imamo zato rajši...

nehi stvojimi nebulozami. Turisti jih imajo za stoko, ki bi za par usranih kun še mamo prodal. Tujci imajo samo en interes pokupit, pa civilizirat...

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Citat:

Jaz ga do sedaj nisem imel nikjer, pa kar dosti potujem, tako službeno kot zasebno...in ja, tudi v bivše JU-republike.

To je tvoj problem ja, ker gledaš na stvar osebno in na podlagi ene izkušnje, ne pa splošno in realno.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
"SAD: Ako Hrvatska 1. srpnja ne uđe u EU to æe biti katastrofa" Znači, ako nas Slovenci zajebu, Ameri bombardiraju Slovačku.

hysterical-1.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
34
48
Citat:
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Citat:

To je tvoj problem ja, ker gledaš na stvar osebno in na podlagi ene izkušnje, ne pa splošno in realno.
a velja teorija nizke samopodobe tudi za komplet nacijo ali sam za posameznika..
confused-1.gif

oz. se naj sprijaznimo z trditvami da smo..."bečki konjušari in podobne floskule" kar tako mimogrede, da nas bodo ja imeli radi...

Če se sami ne cenimo...kdo nas bo potem?

Definiraj mi "splošno in realno"!!

P.s. Seveda smo daleč od idealnega in imamo kot narod posebnosti, todak kateri narod jih pa nima? Nisem pa še nikoli slišal posameznika kakšne druge narodnosti , da bi tako pljuval po svojem narodu...no, mogoče smo tudi v tem tako posebni. Potem me pa marsikaj ne čudi več....

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
naj se postavi pred ogledalo pa ponavlja:

rabarbara
regeneracija
rupurut
restrikcija
retoromanščina

in se poskuša ne smejat
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nikakor ne razumem, zakaj se ta zadeva z hrvaško podružnico LB vlači na teh nivojih, če je pa kristalno jasno, da gre za zapuščino SFRJ in njeno organizacijo.
confused-1.gif

Ta tema bi morala biti pri naših politikih na "ignore", glede na to, da je bila to podružnica LB in tako neodvisna od matične firme. Za njeno delovanje naj bi garantirala Narodna banka Jugoslavije ali kako se ji je že reklo takrat.

Zakaj se naši politiki ukvarjajo s tem? (in drek mešajo?)

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, povej za kakšno ozadje se gre, da ne bom še naslednjih 20 let živel (in širil) v nevednosti, prosim.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Hrčki nam bodo v bodočnosti še zelo hvaležni, če jim blokiramo vstop v EU.
Vsaj obalo bodo še imeli, če ne se od nje lahko poslovijo. Prej kot v dveh letih bodo najlepši punkti od EU bankirjev in zajedalcev, za ostale pa prepoved dostopa. Hrčki bodo pa lahko samo še črnce špilali na njihovi obali.