EON Box

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.836
6.087
113
Dela povsod v EU. Je sicer proti pravilom, ki jih imajo zapisane za EON, če ga večino časa uporabljaš v tujem omrežju ampak nihče ni poročal o težavah. Najbolj ziher opcija je sicer VPN.

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.836
6.087
113
Ne vem kako je z boxi iz "bolhe" , glede na to, da imajo ti boxi aktivacijo in da gre za vračljovo opremo. Sam sem aktivnega (ki ima samo LAN) nesel s sabo na dopust, da so otroci lahko gledali risanke, ko je bilo slabo vreme. Zahteva pa razmeroma solidno internetno povezavo, drugače se vsake toliko ponovno nalaga, kar se opazi po tem, da večkrat slišiš isti odsek audio zapisa.

No, tako je bilo dve leti nazaj. Mislim, da sedaj ne bi smelo biti neke bistvene razlike.

• Všeč mi je
Reactions: igi

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.384
4.896
113
Kingo ne sprašuje to, ampak ali eon kupljen na Bolhi deluje v Telekom omrežju.
In odgovor je lahko: če je prijavljen v Telemach, dela + - povsod, vprašanje je le zakaj bi nekdo prodajal aktiven box za katerega plačuje naročnino.

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.836
6.087
113
Povzel sem njegovo vprašanje iz drugega foruma, kjer pa bolhe ne omenja. Sicer ne vem, kje na bolhi je sploh videl kakšen box. V glavnem, brez aktivacije ne bo delal.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

kingo

Fizikalc
10. maj 2008
615
27
28
Ok, hvala lepa vsem za pomoč. Mislim, da sem razumel. Če ima nekdo STB in plačuje naročnino, mi bo povsod delal, dokler bo on plačeval naročnino. Ob zaključku pa bi moral STB vrniti in tu bodo težave za oba (zanj ker mora plačati in zame, ker mi več ne bo delovalo in bo za smeti.)....

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

luciano

Guru
3. okt 2011
1.929
967
113
MB
Na dopust izklopim box tudi za 10 dni, po ponovni vključitvi se normalno poveže.

jezek

Guru
24. jul 2008
5.888
2.635
113
Ksz, ce kdo ve: Eon boxu imam Kodi. Zadnjih 10 dni imam pri vseh filmih tezavo z offsetom zvoka (tam do 1 sekunde). Ce popravim zamik je potem ok do konca filma. Box in Kodi se nista nadgrajevala vmes, edino tv (LG) je nadgradil Webos. Kje naj iscem tezavo? Nastavitve boxa? Tvja?

Sky

Pripravnik
28. sep 2021
134
-313
18
EON nima možnosti ogleda tam kjer si končal, tako kot recimo na A1?