Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
jaz tudi predlagam Lancio Phedro oz. to serijo. sicer ne vem, kako je z isofixom na treh sedežih, ampak prostora ima noro veliko, mislim, da Citroen C4 GrandPicaso da je tudi varianta, samo ne vem, kako je s ceno ... sem se samo enkrat s slednjim peljal in vem, koliko prostora ima, če le nimaš 7 zicev not ...
Phedra pa tako - v Monako nas je šlo šest, razen mene vsi plesalci, ki imajo načeloma s sabo res ogromno krame. in je bilo še prostora. avto je trpežen, vzdržljiv, mi smo naredili edino napako, ko smo nekaj šarili po elektroniki (DVD player) in od takrat ma avto razne izpade. do takrat pa je avto šel do 250.000 km brez enega samega problema, pri 350.000 je rekla turbina čaw, ampak dvakrat ni za rečt, da je pogojeno to s to elektroniko, ki pa tudi ne zeza tako veliko ...
skratka, avto, kot se šika, okreten, čeprav je velik, meni osebno zelo pregleden. lahko bi rekel, da je en bolj preglednih avtov, ki sem jih vozil, ima pa še eno notranje ogledalo, da lahko spremljaš dogajanje na zadnjih sedežih (verjetno pogojeno z opremo avta) ...