Eno vprašanje za vse ženske!

matej_

Guru
25. okt 2007
2.154
674
113
Zdle sem se spraševal, pa tudi mojo sem spraševal, pa ne pozna odgovora.
Vprašanje je sledeče:

Če zmerom ženske "težijo" tipom, da so mamini sinčki, zakaj se ko gresta partnerja skupaj živeti (seveda ne v svoje stanovanje) ponavadi zmerom vselita v hišo od njenih staršev?
grims-1.gif

Če samo pomislim, spoznam, da vsi moji kolegi in znanci kateri so šli za sebe živeti s partnerko, so se preselili v hišo k njej oz. v hišo njenih staršev? Nobenega ne poznam, da bi se partnerka priselila k njemu domov, kjer živijo njegovi starši, ampak so vse drugi kateri so zaživeli s partnerko svoje življenje preselili čisto na svoje(brez bližine staršev), to sma naredila tudi mi2.

Dajte mi razložit, kako je to mogoče, ker na to vprašanje sam ne znam odgovorit.

lp

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
a se ne gre ponavadi tja, kjer je pač možnost? al je to pr njej ali pri njemu.

sicer pa....v mojem življenju jih pa več poznam, ki sta se preselila k NJEMU in ne NJEJ. kaj pa zdej?

D_K

Guru
24. sep 2007
3.073
852
113
Tud vse (obe) moji resni sta večinoma časa (pre)živeli pri meni, oz. v bajti mojih tastarih. Z naslednjo pa upam, da bom živel čisto za sebe. tam, kjer ni možnosti it na svoje si pač pri tastarih, če je bajta dovolj velika. Sam se trudim, da se čimprej odcepim na svoje
smile-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
a se ne gre ponavadi tja, kjer je pač možnost? al je to pr njej ali pri njemu.
zmaga.gif

... itak je najbolje če gresta pa čisto na svoje, če se le da. Dosti moškim mame res dajejo potuho in morajo ženske veliko prej "odrasti", medtem ko moški vedno ostajajo tisti, ki mamam dajejo občutek skrbi - kako bo to, kako bo uno, kako bo... in velikokrat za takšne mame tudi nobena punca ni dovolj dobra.
Je pa to odvisno tudi od moškega - daleč od tega da so vsi takšni.

Že ptički na veji čivkajo da je Gatto mamin
priden.gif
, mogoče bi on lahko več povedal o tem.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Gatto + stara mati
cheer.gif
(da ne gremo preveč iz teme)

Hehe, jaz sej veš, ljubezen dela čudeže
cheer.gif

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Za srečen zakon morata mlada dva živeti zase. Morata biti vsaj toliko stran od svojih staršev, da nobena od tašč ne more priti v copatah na obisk. To bi bilo treba pod nujno z zakonom predpisat.
e015.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
da bi šu živet k tašči in tastu
ne-ne-1.gif
no way.raje vedrim pod nebom.še doma smo se včasih zapeli pa imam zlata starša kaj šele da bi še nekam na "tuje" ni denarja.pa še preveč sem ponosen