samozavedanje imamo samo ljudje, sloni, delfini in ena vrsta ptičev... ne niso to kokošiŽivčevje imajo samo živali.
samozavedanje imamo samo ljudje, sloni, delfini in ena vrsta ptičev... ne niso to kokošiŽivčevje imajo samo živali.
Saj veš, da vsega tega nismo tudi sami pojedli.Vsega po malem:
Po podatkih Statističnega urada RS smo v slovenskih klavnicah v letu 2016 zaklali približno 1.400 konj, 117.000 glav govedi, 258.000 prašičev, 10.000 ovc, 700 koz, 14.000 kuncev in 36.000.000 kljunov perutnine.
“Pri perutnini postopek poteka tako, da se živali z glavo navzdol obesijo na tekoči trak, ki jih odpelje do vodnega bazena z električnim tokom. Bolečina in stiska, ki ju perutnina občuti pri obešanju za noge, neizogibno povzročita močno zamahovanje s perutmi, kar poveča število izpahov in zlomov. Do električnega šoka pred omamljanjem lahko pride, kadar se žival s perutmi dotakne vode, še preden ima glavo potopljeno v kopel. Tekoči trak jih nato pelje do električnega noža, ki jim prereže karotidne žile. Tukaj mora biti vedno prisoten delavec, ki prereže žile, če so je živalim uspelo izogniti električnemu nožu, saj možnost vstopa živih ptic v kotle za parjenje ni izključena.” (Zdravo Slovenija, David Zorko, dr. vet. med.)
Fizično bolečino pa čutijo tudi kokoši.samozavedanje imamo samo ljudje, sloni, delfini in ena vrsta ptičev... ne niso to kokoši
Seveda, denar.....Saj veš, da vsega tega nismo tudi sami pojedli.
Se spomnim da si omenila, da včasih ti pa paše kos mesa v usta zbasat ti kr dej in naj ti bo v zadovoljstvoMUHO!!! Nism žleht, če ti pa ni teknilo, ti že ni dobr al pa dosti z ljubeznijo nardila
Tud jaz nisem vegetarijanka, se pa trudim.
se ti ne zdi da ravno o tem pišem zgoraj?Brez muslimanov bi bilo število pomorjenih kokoši znatno nižje. To je dejstvo, pa kontriraj če moreš. Ha!
Zaradi muslimanov MORAJO živali trpet.Brez muslimanov bi bilo število pomorjenih kokoši znatno nižje. To je dejstvo, pa kontriraj če moreš. Ha!
ti pa nikoli v življenju nisi bil na domačih kolinah al?Zaradi muslimanov MORAJO živali trpet.
Sam resno, tako kot pa ta srednjeveška drhal kolje živali, ti pa gre na kozlanje kako jih namensko matrajo. Prav uživajo zraven, ko jih sadistično mučijo pred zakolom.Zaradi muslimanov MORAJO živali trpet.
še nisem videl da pri prej prašiča zverinsko pretepli, mu rezali kite na nogah in lomili rep in ni da ni, kaj se vse ne spomnijoti pa nikoli v življenju nisi bil na domačih kolinah al?
in rastlineFizično bolečino pa čutijo tudi kokoši.
ampak pomemben podatek je ali to meso grize ali samo cuza....Se spomnim da si omenila, da včasih ti pa paše kos mesa v usta zbasat ti kr dej in naj ti bo v zadovoljstvo
pa dejte nooooo prej pohanje, zdaj mi boste še za krompir vzbudili slabo vestin rastline
Res je zakrbljujoče, da enega starega alteraša ni več na spregledampak pomemben podatek je ali to meso grize ali samo cuza....
je je, se lajkamoRes je zakrbljujoče, da enega starega alteraša ni več na spregled
ko te bo Mamca skoz roke spustla, boš zgledala ko tiste kokošije je, se lajkamo
Kar je moje, je moje.ko te bo Mamca skoz roke spustla, boš zgledala ko tiste kokoši