En primer, da vidim reakcije...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sms:

ves kaj ti pic.ka stišjena ko te je.be. te vozim okoli, hranim, te napijem pa nategnem, pol mi avto crkne, kolega me pelje, ti pa se muliš. je.bi se.

Čez 2 uri bi mogo dobit SMS, če pa ne, pa začni drugo iskat.

Ni druge, pokazat kdo hlače nosi
cheer.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
To, da je pac malo mlajsa nima veze. Sem mel sam tako, pa je se pri 24-25 (oz. se vedno pomoje) mela take bedne fore.

PS. Malo jo ignoriraj pa bos tak al tak vido pri cem si. No predolgo pa le ne
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
To, da je pac malo mlajsa nima veze. Sem mel sam tako, pa je se pri 24-25 (oz. se vedno pomoje) mela take bedne fore.

To je res. Jaz sem imel 26 letno, pa je imela same otročje fore. Je pa večja verjetnost, da ti bo mlajša srala po glavi s takimi zadevami.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Tudi to je res, da je verjetnost manjsa, samo pri moji sreci to ponavadi na tak
smile-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Hmmmm, če je še nisi klical, počakaj do jutri... Potem pa da vidiš. Še žal ji bo
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:

To je res. Jaz sem imel 26 letno, pa je imela same otročje fore. Je pa večja verjetnost, da ti bo mlajša srala po glavi s takimi zadevami.

hm, a je to ona uporabnica s tega foruma
grims-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Dobro no. ni glih tko. Če pride do tega, da tema ni za v podforum potem se jo pač premakne, zaklene, pobriše.

Zdaj govorit, da nihče od "običnih" uporabnikov nima pojma, če skritizira kako odprto temo je tud preveč.

Malcom ima 8 tem na prvi strani v tem podforumu in 5 od prvih 8 datumsko.
smile-1.gif
Mogoče sajkek misli, da ga je malo že preveč.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Dobro no. ni glih tko. Če pride do tega, da tema ni za v podforum potem se jo pač premakne, zaklene, pobriše.

Zdaj govorit, da nihče od "običnih" uporabnikov nima pojma, če skritizira kako odprto temo je tud preveč.

Malcom ima 8 tem na prvi strani v tem podforumu in 5 od prvih 8 datumsko.
smile-1.gif
Mogoče sajkek misli, da ga je malo že preveč.

Poglej še v spem kotiček, koliko tem je bilo prestavljenih..

Sorry, sam men se tale chick-fight med Mx-om in njegovo punčaro zdi čist ok za v Bitko med Spoloma; se ti ne zdi? ko pa pride do tega, da razni Sajkeki zaspemajo temo, potem gre pa tema v spem kotiček. To se pa strinjam...
wink-1.gif

Da ga je preveč... Nebi rad, da se z njemu zgodi isto kot s Stardecom, k je nehal pisat, pa so ga vsi pozabili...
evil.gif

brezkomentarja

Pripravnik
19. jul 2007
92
0
16
obrazložitev:

nihče od vas ni vprašal kolikokrat je "prijatelj" od malcoma že s takimi izgovori postregel punci???

mogoče ima pa vedno take izgovore, zdej ko je prišlo do takšne situacije mu pa ni verjela.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik brezkomentarja pravi:
sej ne vem kaj je bolj glupo tema, al nasveti ki padajo :)

oooooooooo, welcome back
cheer.gif

na temo: že ve zakaj je tako reagirala. se je to že večkrat zgodilo in zato ne bo palila na razlago kolega ali pa je res otročja.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik brezkomentarja pravi:
obrazložitev:

nihče od vas ni vprašal kolikokrat je "prijatelj" od malcoma že s takimi izgovori postregel punci???

mogoče ima pa vedno take izgovore, zdej ko je prišlo do takšne situacije mu pa ni verjela.

Res se ji je parkrat že zlagal, ampak nič kaj "hudega", sicer pa res to izvira s tega.

Nazadnje urejeno: