En primer, da vidim reakcije...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Imate nadomesten avto od privatnega kleparja. In datum vrnitve je ponedeljek ob 6 zjutraj.

Vi avto (zaradi tega ker se zjutraj nemorete vstat) vrnete ob 22.30 v nedeljo zvečer, enostavno po dogovoru
avto nastavite na hof, ključe na zadnje desno kolo in šibate domov.

Med to akcijo vas kliče punca, kje si, gor dol, ji rečete da pač peljete avto nazaj, pade še par tumastih vprašanj
in vprašanje če pridete kot vedno zvečer še pred blok "na čik", ji rečete da neveste ker nimate avta več in da vas
bo domov odpeljal kolega in ga nočete fehtarit še za to.

Posledica:

Punčara se več ne javi na telefon, ne odpiše,...

Danes prvi dan "molka".

Kako punčari dokazat nasprotno?

(na tisto "kolega ji naj razloži kako je bilo", nebo zagrizla)

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Ko boš prerasel otroke, s katerimi se trenutno ukvarjaš, boš tudi takele otročarije za sabo pustil. Samo toliko, v vednost.
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Lei eni smo že tolk stari da pecamo punce k nas v takem primeru lah že pridejo same z svojim avtom iskat....ja?

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Lei eni smo že tolk stari da pecamo punce k nas v takem primeru lah že pridejo same z svojim avtom iskat....ja?

Sorry, ene pač nimajo tok dnarja da bi si kuple avto.

Lei sj ni panike........če je taka gnida da si ga v tem primeru ne more potem od starcev spsodt zato da svojga fukača pride iskat (btw to bi ji uzel cca 20min) potem pa tud....... al pa se z otroki igraš....pa ti je nerodn povedat?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:

Sorry, ene pač nimajo tok dnarja da bi si kuple avto.

Lei sj ni panike........če je taka gnida da si ga v tem primeru ne more potem od starcev spsodt zato da svojga fukača pride iskat (btw to bi ji uzel cca 20min) potem pa tud....... al pa se z otroki igraš....pa ti je nerodn povedat?

Ne, ampak težko si bo ena 18 oz. 19 letna frajla sposodla fotrov avto (ki ji ga že po defaultu neda v roke), polek tega še ob taki smotani uri,
in na šolski dan, tako da,...

Da je wayy premlada za mene mi je pa tak jasno.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Čisto možno. Al pa neznam vsekat po mizi.

Sicer pa to ni primer ki bi neposredno bil moj. Sej boste zvijali z očmi, ampak to se
dogaja mojemu gut frendu.

Če bi bil to moj problem, bi vrjetno uporabil enega izmed 5ih alterjev.
wink-1.gif

Sicer bi pa babiki rekel: Lubica, spokaj, ker si preneumna za mene.

B81

22. jul 2007
37.019
10.542
113
Sms:

ves kaj ti pic.ka stišjena ko te je.be. te vozim okoli, hranim, te napijem pa nategnem, pol mi avto crkne, kolega me pelje, ti pa se muliš. je.bi se.

Čez 2 uri bi mogo dobit SMS, če pa ne, pa začni drugo iskat.

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
zdaj bod pa še ti užaljen.. napiaši ji, da bo že vidla s čim se igra.. potem ko bo napisala karkoli ji odgovarjaj samo z ja in ne. pri meni vedno vžge.. če se sploh poovarjam :D

B81

22. jul 2007
37.019
10.542
113
Eh....kaj bo te grozil...mora ji dat občutek, da mu je skoraj vseeno, tako bo čudna babja pamet dojela, da le ni tak oh in sploh (čeprav mogoče je) in ker ji to nikak ne bo jasno, bo poklicala...

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
to ni grožnja.. mišljeno je bilo bolj kot.. pač kr obnašaj se tko, vse se 1x vrne... sedaj se vrača tebi.. tko sm mislil to..

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Ah 3 dni jo pustiš mal na miru da rata potrebnjača pol bo pa že sama pršla če si za kej... če ne bo šla pa drugam. V vsakem primeru boš vedel pri čem si.