v takem primeru (da prevara pa se potem opravičuje in hoče bit še naprej s tipom) je pomoje precej možnosti, da bo spet varala. ko sem bla u resni zvezi mi ni nikol padlo na pamet, da bi prevarala tipa, čeprav je bilo priložnosti oz. ponudb kar nekaj. še na koncu, ko sva bla že praktično čist odtujena in sva bila skupi samo zarad navade, se mi je to zdelo čist nedopustno.
se mi je pa kasneje zgodil, da sem prevarala tipa (sexa ni blo), s katerim sem bla ene dva mesca (ja, čist sem bedna), ker nekak to ni blo to, nisem pa hotla po telefonu ga skenslat (počitnice.press), tko da sm počakala, da pridem domov in ga potem skenslala. u bodoče upam, da se to ne bo več dogajal, ampak nikoli ne veš. tut jst sem nekoč govorila, da tega pa res nikol ne bi naredila, ker se mi je že zgodil, da me je tip prevaral. ampak ko sem bila pa v realni situaciji sem tipa v glavi že itak odpikala in sem se počutla...hja...frej. zakaj ga nisem že prej pustila? kaj pa vem...nekako sem se prepričevala, da mogoče pa le trenutno tako čutim, čeprav sem pomoje podzavestno vedela, da to ni to. in ko sem bila kilometre stran, sem ugotovila, da dejansko do njega ne čutim več to, kar naj bi čutila.
si pa ne predstavljam, da bi tipa prevarala in bila še naprej z njim. enako velja za obratno situacijo-da bi me tip prevaral.