email client

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Kako si v trgovini nastavit email, da bo čimbolj varno pred zlorabo.
Imam trgovino in bi rad uredil zadevo tako, da mi nihče ne bi mogel spremeniti gesla, zjutraj pride in se ti email client prižge, geslo in ostalo je vpisano in ne moreš spremeniti.

Kateri client sploh priporočate, da je najbolj enostaven za uporabo?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V vsakem lahko nastaviš, da si ne zapomni gesla. Boljša rešitev po moje pa je nov uporabniški račun, ki ga zakleneš z geslom (še posebej če imaš geslo za mail ''gjeirjgpoeipo52880'').

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pardon, nisem dobro prebral. Sicer pa gesla ne moreš spremenit v nobenem klientu, moraš to vedno naredit v nadzorni plošči ponudnika maila, tako da ne razumem najbolj tvojega problema.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
aha, potem je itak okej...sori, nimam izkušenj s clienti, ker sem tako kot večina na gmailu, tudi poslovne domene za mail imam naštimane preko gmaila....sem ugotovil, da bom kar ostal pri gmail, tako da mi ni potrebno inštalirati posebej clienta, aktualnega gesla se pa tudi ne da spreminjat, saj moraš poznati geslo za spremembo.

ne vem kaj bi pridobil s clientom..

hvala vseeno

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ni problema, samo da si porihtal.

Če te skrbi varnost pa si v gmailu nastavi še telefonsko številko, da če bo kdo spreminjal geslo, boš dobil obvestilo na sms in potrdil spremembo ali zavrnil (storitev je brezplačna).

Klienti so bili aktualni v preteklosti, ko so imeli maili samo par MB prostora in si moral sproti prenašat maile na računalnik, da se ti nabiralnik ni zapolnil. Siol ima še dandanes samo 100 MB in to hitro napolniš, če ne prenašaš sproti.

Seveda pa še dandanes pridejo prav klienti za uporabnike, ki dnevno po 100, 1000... mailov sprejemajo, ker je delo z njimi tako dosti učinkovitejše.