EMA 2019 - Sebi

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Pesem je krasna in je veliko tujcev ki jim je skladba všeč.Vi samovšečni,egoistični slovenceljni a la "Sirkova"
se pa požrite!
Vso srečo Zala in Gašper.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl in Accord

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.837
-1.063
113
145 km SZ od Opatije
V plus štejem to, da sta mlada in da (mogoče kdaj) celo uspeta. Poslušal sem 2 njuna komada (poleg evrovizijske še S teboi) in vse je nekako enako.
Morbidno, dokaj nerazumljivo, statično ... za primerjavo, Smolar, ki igra v istem duru, ima vsaj zanimiva besedila.
Tistim, ki vam je taka glasba všeč, ne bom oporekal okusa, vsak ima pač svoje veselje. Jaz v teh pesmih vidim zgolj dobre komade za odhod na oni svet....

lecko

Pripravnik
11. okt 2016
78
9
8
sem napisal da komad ni nič več kot dihanje v mikrofon in kužapazi na sintič.
zanimivo menje. Ampak če je vse sam to .zakaj za tema 2 "amaterjema" stoji menda že skora 1 leto največja svetovna glasbean založba universal music ? Kr tko slučajno ? Onadva mata image in obnašanje kot da sta čista naturščika, no saj najbrž sta ampak očitno jima vsaj nekdo prišepetava da naj taka bosta, ker vidi v tem posel. http://universalmusic.si/ . Za primerjavo, Raiven baje izdaja vsaj ta Kaos v Samozaložbi.

• Všeč mi je
Reactions: Anubis

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Torej je Despacito najboljši komad ever? Glede na to koliko ma ogledov na YouTubu ma al kak?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
kaj pa kaos? čakal sem da joška ven pade ali nekaj podobnega. Besedilo za kaos je pa itak bilo 5 besed, se mi zdi. Katastrofa. Tako kot vse ostalo. Tujec v žirija in sirk v glavnem...a se kej šušlja, da se tega več ne gremo? To bi bilo edino merodajno.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
textgram_1550562393.png

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
aja pa voditeljica.....epileptičnega skora fasal tolk je skakala......tudi čakal da ka ven pade (bolj malo ali ipak) :D

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Ta EMA je tako zanimiva, da še poslanci to komentirajo (oziroma poslanke). Najbolje, da bi kar v parlamentu izglasovali, kdo naj gre?
Največje sranje, ki se nam pri tem lahko zgodi, bi bilo, če bi neko leto zmagali. Morali bi še kak davek dvigniti, da bi stvar uspeli speljati.

• Všeč mi je
Reactions: turbobitch

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.884
113
No, dejstvo, da se nam to v zgodovini še ni zgodilo pomeni ravno to. Namreč, da ni niti teoretične možnosti, da bi se nam to sranje zares zgodilo.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Mene veliko bolj zabava dejstvo, kako vsi vi ki "ne gledate tega sranja" komentirate to isto "sranje", kot največji poznavalci in razsodniki.
Izbor za pesem Evrovizije je bil , je in bo...s Slovenijo ali brez nje, who cares. Rad ga pogledam vsako leto, rad tudi pogledam Emo, Doro, Beovizijo, Melodienfestival, San remo....itd. Kakšna pesem mi je všeč, veliko tudi ne ( letošnja Ema sicer ni bila biser, ampak vsak od izvajalcev se je potrudil na svoj način...).
Naša predstavnika sem sprejel z mešanimi občutki, ampak bolj poslušam pesem, bolj mi je pesem všeč....Predvsem sta pa naša predstavnika in v Izrael bosta šla, pa če se Slovenceljni postavimo na glavo, dajte to sprocesirat....
Sicer pa....zakaj bi bilo na glasbenem področju boljše oz kako drugače kot je na športnem področju? Tudi na slednjem znamo pljuvat vsepovprek....razen takrat ko so medalje, takrat pa lezemo v riti in iz njih, da se kar kadi.
Slovenija, moja dežela..... pač :(

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: navlixx in bertoncl

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.884
113
Karkoli že počne je prava milina v primerjavi z rednimi rtv gosti (čuki, modrijani in ostali primati), ki naj bi počeli enako (zabavali publiko).

• Všeč mi je
Reactions: Romzi

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.655
113
Mene veliko bolj zabava dejstvo, kako vsi vi ki "ne gledate tega sranja" komentirate to isto "sranje", kot največji poznavalci in razsodniki.
Izbor za pesem Evrovizije je bil , je in bo...s Slovenijo ali brez nje, who cares. Rad ga pogledam vsako leto, rad tudi pogledam Emo, Doro, Beovizijo, Melodienfestival, San remo....itd. Kakšna pesem mi je všeč, veliko tudi ne ( letošnja Ema sicer ni bila biser, ampak vsak od izvajalcev se je potrudil na svoj način...).
Sicer nisem gledal eme direktno.....sem pa posredno udeležen prek RTV prispevka če to hočem inu nočem.....ampak ker vidim da si tak ljubitelj glasbenih oddaj in prireditev na RTVSlo......ti z veseljem odstopim svojo položnico! Deal? :)

• Všeč mi je
Reactions: sajkek