Še moje skromno mnenje.
Prireditev sem sicer začel gledat, a po drugi napovedi napovedovalke sem enostavno prestavil drugam. Nisem mogel verjet, da gledam nacionalno televizijo. Sem dobil občutek, da se vse skupaj predvaja na kateri bolj amatersko/šalabajzerski televizijski hiši, pa jih nebom omenjal, ker bi jih sicer lahko brez utemeljitve užalil. Dejansko me je slabost objela, ko se je dečva zibala levo-desno-naprej in nazaj. Tega še tako očitno ne počnejo poročevalke iz PopTVja. Scenarij, oziroma besedilo tudi nebi prisodil nacionalni hiši RTV Slovenija.
No včeraj, ko sem šel pogledat kdo sta bile pa finalistki... bože mili... Ena res kaos, brez pomena, brez posluha, brez namena. Druga, zmagovalka pa, uh ... jok nekih najstnikov, ki sta bila verjetno do prekvčaraj zaprta nekje v temačni kleti. To enostvano ni za nikamor.
Glede Leje, sem pa tudi mislil, da ima več pod klobukom. Kot je McGiver rekel, kuhinja; dajmo "našo" na oder zraven dveh najslabših, bomo sigurno zmagali. E, pa neboš, ko misliš da slabše ne more bit, ja, lahko je še slabše....
Na koncu pa res pričakujem že en referendum, da več ne nastopamo na Euroviziji. Nima smisla, niti iz stališča naših kvazi umetnikov, niti iz stališča same Eurovizije, ki vemo kaj je.