EMA 2011

Koga bi poslali v Nemčijo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.
I

Izbrisan uporabnik #488

labadidej? wtf
smile-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Ne vem ali tak slabo slišim, ampak besedilo od April slišim komaj kaj poje ... in eno in isto drotanje ... tako besedilo še jaz vem napisati ...

Maja ima super besedilo ... proti April, ki je tako enostavno ...

Jaz stavim na Majo ...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Meni je ladidejdidej boljša kot pa Maja. Poje čez nos, pa mi ne potegne (mogoče ima tako kot Sandra Auer svoj stil). V bistvu mi njen komad ni všeč.

I

Izbrisan uporabnik #488

April ima problem, da je ljudje ne vidijo, da se skriva za kostumom, ki sta jo menda tista toplovodorja skonstruirala
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Gremo vsi telefone v roke in kličimo za April.
Samo da ne zmaga Maja.
Čeprav je štajerka,ne morem ne nje ne njenega knedlanja.

Pa ne boš žabarjev financiral s klicem?
smile-1.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Za prvič slišano mi je April bol sedla, po večkrat ponovljenih odsekih je pa umirjena glasba od Maje boljša za ušesa.

I

Izbrisan uporabnik #488

Maja se bo zasmilila gospodinjam, kot tista punčka iz talenta, ki je premegala Majo.
Al se bo Maje prijelo: "večno druga?"

17. dec 2010
1.174
0
36
125
gretzky ... jaz razumem skoraj vse ... ampak še bi še enkrat slišal besedilo, bi verjetno celo razumel ...

Pri april je problem, da tako pesem lahko poješ in igraš samo na playback ... Maja lahko poje sama, April pa poje čez svoj glas ... kako to lahko potem poje?

Jaz gledam in presojam pevce tako, da bolj je besedilo težko, bolj se je potrudil/a napisati besedilo in zraven biti ustvarjalen/a April pa eno in isto poje pri vseh komadih ...

No, vsak ima svoj okus ... enim je všeč opera, spet drugim pa ne ... kaj čemo ...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Al bo avšasto spakedralo z dretjem ali pa Maja s svojim glasom, ki dejansko zna peti....

No, ampak trenutno se ne da glasovati že od začetka glasovanja, moja sprobava pa zavrača stalno...

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
April ima problem, da je ljudje ne vidijo, da se skriva za kostumom, ki sta jo menda tista toplovodorja skonstruirala
smile-1.gif

Normalno da se skriva za kostumom in extra prevelikimi očali, ker je tko grda, da jo drugač noben pogledu nebi
hysterical-1.gif

Pa še peti sploh ne zna. Kao posnema lady gaga al kaj je že una grduša, jao...
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

To pa je škandal sedaj. Ševa nam z jugovino utruja.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Še vedno se ne da glasovati, poskušano s T2 in SiMobila, večkrat, s 3 telefonov
grin1.gif