Je že slavna:
26 letna Danijela, ki je doma v Radencih, je postala prava internetna atrakcija in ji nekateri že pravijo novi Fredi Miler. Študentko ekonomije kot vse kaže zanima prav vse, kar je povezano z modo, Evrosongom in glasbo nasploh. Dekle si je očitno našlo prav poseben hobi, snemanje videov, v katerih poje, razglablja o evrovizijski popevki, se sprehaja kot manekenka po namišljeni modni stezi. Zato, da bi jo razumeli tudi tujci, govori tudi v angleščini.
Je zelo 'samokritična'
Snema jo kar njena mlajša sestrica, v njeni sobi, post-produkcijo pa nato zopet prevzame Danijela, ki videe naloži na računalnik in pregleda posneti material. "Velikokrat mi kakšen video ni všeč, saj sem precej kritična," je povedala za Radio 1 in razkrila, da za svoj slog oblačenja skrbi kar sama. Priznala je, da je že od nekdaj velika ljubiteljica bleščečih oblek, kar lahko vidimo tudi na njenih posnetkih. "Pojem bolj iz zabave, vem da nimam nekega posebnega posluha , a ko sem poslušala lanskoletno zmagovalko Leno, ki po mojem mnenju tudi nima posebno dobrega vokala, sem si rekla, zakaj pa ne bi poizkusila tudi jaz. Navsezadnje je Evrosong ena velika zabava," je prepričana svetlolaska.
Posnela tudi erotični video
Danijela prizna, da ima veliko željo, da bi se v življenju preizkusila kot voditeljica, pevka in manekenka. Ni pa povedala, da v prostem času doma včasih posname tudi kakšen erotični video in ga potem objavi na spletu. Povezavo do enega takih posnetkov je na naš elektronski naslov poslal eden izmed naših bralcev, saj je v njem prepoznal prav dekle iz Radencev. O motivih za nastanek erotičnega videa, ki je bil lani avgusta objavljen na strežniku ene od amaterskih erotičnih strani, bi se dalo razpravljati, nekaj pa je gotovo. Danijela se res na vso moč trudi postati slavna in na poti do svojega cilja ne izbira sredstev. S svetolasko smo stopili v stik in je sprva navdušeno pristala na intervju, potem pa se je zavila v molk. So morda vzrok prav erotični posnetki, za katere si ne bi želela, da bi jih videli njeni starši, prijatelji, sosedi? Internet je vražja zadeva, draga Danijela. Ko se enkrat sproži plaz, ga je težko ustaviti! In slava včasih tudi boli.
Vir: Google
Intervju z Danijelo (mp3)